Ünlü Astrolog Egemen Töreli, Son Yolculuğuna Uğurlandı
reklam
03 Ocak 2019
Ünlü Astrolog Egemen Töreli, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ünlü Astrolog Egemen Töreli, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Renkli ve eğlenceli kişiliği ile herkesin gönlünde taht kuran ünlü astrolog Egemen Töreli, geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti. Aynı zamanda Çorlu Gazeteciler Derneği üyesi de olan Töreli, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı

Yaşanan elim olay, Çorlu Atatürk Bulvarı üzerindeki eski Çorlu Askeri Hastanesi arkasındaki yaya geçidinde meydana geldi. Görev yaptığı radyonun sabah yayını için Atatürk Meydanı’ndaki işyerine gitmek üzere yolun karşısına geçmek isteyen Egemen Töreli’ye, İstanbul istikametinden Edirne istikametine doğru gitmekte olan T.T. yönetimindeki 59 PT 161 plakalı kamyonet çarptı. Çarpmanın şiddetiyle Töreli ağır yaralanırken, sürücünün kontrolünden çıkan kamyonet kaldırım üzerindeki elektrik direğine çarparak durabildi. Çevredekilerin haber vermesi sonucu olay yerine polis, itfaiye ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Töreli, tedavi edilmek üzere Çorlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Aracın içerisinde sıkışarak yaralanan kamyonet sürücüsü T.T. ise itfaiye ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmaların ardından bulunduğu noktadan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Töreli, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Yolun karşısına geçtiği esnada kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybeden Egemen Töreli, son yolculuğuna uğurlandı. Çorlu Garaj Camii’nde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Töreli, gözyaşları arasında Çorlu Havuzlar Mezarlığı’nda toprağa verildi. Renkli ve eğlenceli kişiliği ile herkesin gönlünde taht kuran Töreli’nin cenaze törenine; ailesi başta olmak üzere, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, gazeteciler, sevenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İHMALLER ZİNCİRİ BİR CANA MÂL OLDU

Yaşanan elim olayın ardından kamuoyunu oldukça rahatsız eden ihmaller ortaya çıktı. Kaza tutanağında; “Töreli’ye çarpan kamyonet sürücüsü T.T. (32)’nin ehliyetinin olmadığı”, “yaya geçidine yaklaştığı sırada kontrolsüz ve hızlı olduğu” için “yüzde 100 kusurlu” olduğu ibareleri yer aldı. Ayrıca yaşanan kazada Töreli’nin “kural ihmali yapmadığı” da belirtildi. Bununla birlikte T.T. yönetimindeki kamyonetin çarptığı elektrik direğinde ağır hasar meydana gelmesi ve kazanın yaşandığı mahalleye geçici süreyle elektrik verilememesi, çarpmanın şiddetini gözler önüne serdi. Tüm bu yaşananların ardından sürücünün tedavisi devam ettiği için gözaltına alınmaması, kamuoyunun tepkisine neden oldu. 

Editör : Tuğberk Erdem
1353 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu