TEKPARK Konusunda, Veremeyeceğim Tek Bir Hesap Dahi Yok!
reklam
03 Ocak 2019
TEKPARK Konusunda, Veremeyeceğim Tek Bir Hesap Dahi Yok!

TEKPARK Konusunda, Veremeyeceğim Tek Bir Hesap Dahi Yok!

“Tekpark Yönetim Kurulu Üyeliği” dönemi ve o dönemde “Çorlu’da Yapılan Yolsuzluk” iddialarını içeren haberin asılsız olduğunu savunan CHP Çorlu Belediye Başkan Aday Adayı Adnan Sülün “Tekpark konusunda veremeyeceğim tek bir hesap dahi yok!” dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Tekpark Ulaşım A.Ş. üzerinden yöneltilen iddiaların “çirkin” ve “mesnetsiz” ithamlar olduğunu, bununla birlikte haberin içeriği değiştirilerek farklı bir yayın kuruluşu tarafından manşetten verildiğini ileri süren CHP Çorlu Belediye Başkan Aday Adayı Adnan Sülün, yaptığı yazılı basın açıklamasında “Değerli Çorlulular, Değerli Cumhuriyet Halk Partililer… Hepinizin bildiği gibi, 31 Mart 2019 tarihinde hepimizi yakından ilgilendiren ve özellikle ilçemizin kaderini de belirleyecek olan bir yerel seçime gideceğiz. Bu yerel seçim sürecinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Çorlu Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulunarak 30 yıllık bilgi, birikim ve tecrübemi değerli halkımıza aktarmak ve Çorlu’muzu bir ‘Marka Şehir’ kimliğine büründürmek amacıyla yola çıktım. Öncelikli olarak şunu belirtmeliyim ki siyaset uzun, yorucu ve bir o kadar da meşakkatli bir yolculuktur. Ve yola çıkarken, bu yolculuk içerisinde önümüze çıkabilecek her türlü zorluk ve iftira karşısında metanetimizi korumanın en büyük erdem olduğu bilinci içerisinde olmaktan hiçbir zaman vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

HABERİN İÇERİĞİ DEĞİŞTİRİLEREK VERİLMİŞ!

Aday Adayı Sülün, açıklamasının devamında “Malumunuz, bazı yayın organlarında çıkan ve iddiadan öte gidemeyecek kadar mesnetsiz olan ithamların bizim çalışma arzumuzu ve şevkimizi hiçbir zaman kıramayacağını da bütün kamuoyunun bilmesini isterim. Öte yandan bahse konu ithamlara ilişkin olarak yanıtlarımızı, aday adaylığımızı deklare ettiğimiz gün, değerli basın mensuplarımız tarafından aynı sorular yöneltildiğinde açık yüreklilikle cevaplamış, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Tekpark Ulaşım A.Ş. üzerinden yöneltilen bu çirkin ve mesnetsiz ithamların tarafımızca hiçbir surette kabul görmediğini belirtmiştik. Aday adaylığımızı deklare ettiğimiz gün, Gazeteci Abdurrahim Yıldırım tarafından Tekpark Ulaşım A.Ş. ile ilgili olarak şahsıma yöneltilen soruya vermiş olduğum yanıt da ortadadır. Bu yanıt Gazeteci Abdurrahim Yıldırım’ın İmtiyaz Sahibi olduğu Trakya Gündem Gazetesi’nin resmi web sayfası www.trakyagundem.net’in 08.11.2018 tarihinde “Adnan Sülün; ‘Çorlu’yu En İyi Şekilde Yönetirim’” başlıklı haberinin içerisinde de mevcuttur. Dolayısıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Tekpark ile ilgili olarak görev yaptığım süre de dâhil olmak üzere bir yolsuzluk olayı meydana gelmemiş ve buna bağlı olarak herhangi bir soruşturma açılmamıştır. Bu ithamların; özellikle başka bir aday adayı arkadaşımızın da yakın ilişki içerisinde olduğu herkesçe bilinen, farklı bir yayın kuruluşu tarafından, haberin içeriğinin değiştirilerek manşetten haber olarak verilmesini de kamuoyunun takdirine bırakıyorum.” ifadelerini kullandı.

UCUZ HESAPLAR KABUL GÖRMEYECEKTİR!

Açıklamasının son bölümünde Sülün “30 yıla varan siyasi tecrübem ve deneyimlerim doğrultusunda Cumhuriyet Halk Partisi’nden siyaset yapıyor olmanın aidiyet ve sorumluluk bilinci içerisinde hareket etmekten vazgeçmedim ve vazgeçmeyeceğim. Çünkü CHP’lilik temiz siyasetin yanı sıra, temiz bir kimlik ve temiz bir sayfa açmak demektir. Sayfaları kirli olanların ucuz hesapları da kamuoyu nezdinde hiçbir şekilde kabul görmeyecek ve karşılıkları da olmayacaktır. Dolayısıyla bu hususta veremeyeceğim tek bir hesap dahi yoktur. Bütün bu duygu ve düşüncelerle her türlü yasal hakkımızı kullanacağımızı belirterek, değerli halkımızı saygı ve sevgiyle selamlıyor iddialara ilişkin açıklamamın değerlendirilmesini değerli kamuoyunun takdirine sunuyorum. Saygılarımla…” ifadelerine yer verdi.
Editör : Tuğberk Erdem
1388 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu