AHBAP (Anadolu Halk ve Barış Platformu) NKÜ’de, Hedefler Büyük
reklam
03 Ocak 2019
AHBAP (Anadolu Halk ve Barış Platformu) NKÜ’de, Hedefler Büyük

AHBAP (Anadolu Halk ve Barış Platformu) NKÜ’de, Hedefler Büyük

Ünlü Sanatçı Haluk Levent’in kurduğu Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP), Ahbap Tekirdağ adı ile Tekirdağ’daki 8 aylık yapılanma sürecinin ardından Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) öğrencilerine yönelik Ahbap NKÜ’yü hayata geçirdi.

Ünlü Sanatçı Haluk Levent’in kurduğu Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP), Ahbap Tekirdağ adı ile Tekirdağ’daki 8 aylık yapılanma sürecinin ardından Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) öğrencilerine yönelik Ahbap NKÜ’yü hayata geçirdi. Geçtiğimiz günlerde ilk toplantısını gerçekleştiren Ahbap NKÜ, yönetim kurulunu da belirledi. Ahbap NKÜ’nün yönetim kurulu başkanlığı görevine ise Peyzaj Mimarlığı öğrencisi Merve Çelebi seçildi.

Ahbap Tekirdağ’ın yanı sıra sadece Namık Kemal Üniversitesi öğrencilerinin yer aldığı Ahbap NKÜ ile Tekirdağ’a yeni bir soluk getirmek istediklerini dile getiren Başkan Merve Çelebi “İlk amacımız, Namık Kemal Üniversitemizin resmi topluluklarından biri olmak. Bu sayede üniversite içerisinde Ahbap’ı çok daha rahat tanıtıp, toplum yararına daha çok iş başarabileceğiz. Bu konuda girişimlerimize başladık. Sadece öğrenci değil, öğretim görevlilerimizin de bizlere desteği çok büyük. Çok kısa bir süre sonra üniversitemizin resmi topluluklarından biri olacağız. Yapacağımız çalışmalarla, Tekirdağ’a yeni bir soluk getirmek istiyoruz.” dedi.

Namık Kemal Üniversitesi öğrencilerine seslenerek sözlerine devam eden Çelebi “Tüm Namık Kemal Üniversitesi öğrencisi arkadaşlarımızı aramıza katılmaya davet ediyorum. Çok güzel projelerle hep birlikte oldukça önemli işler başaracağız. Gelin biz olalım, gelin Ahbap olalım.” diye konuştu.

8 kişilik yönetimini belirleyen Ahbap NKÜ’de Başkan Merve Çelebi’nin yanı sıra Başkan Yardımcılığını Peyzaj Mimarlığı öğrencisi Kıvanç Ünerkol, Medya Sorumluluğunu Alman Dili ve Edebiyatı öğrencisi Başak Koçyiğit, Ağ Kurulu Sorumluluğunu Tarih Bölümü öğrencisi Ender Turan, Sponsor Sorumluluğunu Ziraat Mühendisliği öğrencisi Soner Çolak, Organizasyon Sorumluluğunu İnşaat Mühendisliği öğrencisi Hatime Katipçelebi ve Genel Sekreterliğini ise Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencisi Rabia Nesrin Özdemir yapacak.

Çok kısa bir süre içinde faaliyetlerine başlayacak olan Ahbap NKÜ’yü Twitter üzerinden https://twitter.com/AhbapNkuni İnstagram üzerinden https://www.instagram.com/ahbapnamikkemal/ adreslerinden takip edebilir, siz de iletişime geçip Ahbap NKÜ Ailesi’ne katılabilirsiniz.
Editör : Tuğberk Erdem
1438 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu