Marmara Gazeteciler Federasyonu Dönem Başkanlığı Çorlu’nun
reklam
04 Ocak 2019
Marmara Gazeteciler Federasyonu Dönem Başkanlığı Çorlu’nun

Marmara Gazeteciler Federasyonu Dönem Başkanlığı Çorlu’nun

Marmara Gazeteciler Federasyonu’nun Edirne’de yapılan Başkanlar Kurulu Toplantısı sonunda oy birliği ile alınan kararla, dönem başkanlığı görevi Çorlu Gazeteciler Derneği (ÇGD)’ne verildi. ÇGD, federasyonun tek ilçe derneği olma özelliğini de taşıyor

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı olan Marmara Gazeteciler Federasyonu Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Sakarya, Yalova illerinin yanı sıra ÇGD’den oluşuyor. Geçtiğimiz 6 aylık süreçte Edirne Gazeteciler Cemiyeti tarafından yürütülen Marmara Gazeteciler Federasyon Dönem Başkanlığı görevi, oy birliği ile alınan karar doğrultusunda federasyonun tek ilçe derneği olan ÇGD’ye verildi.

Verilen yeni görev sonrası duyduğu memnuniyeti ifade eden ÇGD Yönetim Kurulu Başkanı Levent Silistre “Öncelikle görevi devraldığımız ve bizleri burada ağırlayan Edirne Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Sarılarlı’ya teşekkür ediyorum. Çorlu Gazeteciler Derneği olarak federasyonumuzu oluşturan Marmara Bölgemizdeki illerin dernek ve cemiyet başkanlarına da ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Görev yapacağımız bu 6 aylık süreçte Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’muza bağlı olan Marmara Gazeteciler Federasyonu’muzu en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bir ilçe derneği olarak ilimizi ve şehrimizi temsilen bu görevi almanın, haklı gururunu yaşıyoruz. 2019 yılında planlayacağımız bir tarihte, federasyonumuza bağlı dernek başkanlarımızı ilçemizde ağırlayacağız.” dedi.

Silistre “Marmara Gazeteciler Federasyonu ve Çorlu Gazeteciler Derneği olarak gazetecilerin mesleki anlamdaki sorunlarına ağırlık vereceğiz. Federasyonumuzu oluşturan çok değerli başkanlarımızla sürekli istişare halinde bulunarak etkin bir çalışma ortaya koyacağız. Özellikle Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’muzun çok değerli başkanı Nuri Kolaylı tarafından toplantımızda ifade edilen ‘Her önüne gelenin, gazeteci olarak piyasada olmasının’ mesleğimize vermiş olduğu sıkıntıları dile getirmek ve bölgemizde bu anlamda etkin çalışma ortaya koymak istiyoruz.” diye konuştu.

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı ve diğer dernek başkanları Marmara Gazeteciler Federasyonu Dönem Başkanlığı görevine getirilen Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni tebrik etti. Edirne’de düzenlenen Başkanlar Kurulu Toplantısı sonunda Çorlu Gazeteciler Derneği tarafından Çorlu Belediyesi katkıları ile hazırlanan hediye paketleri, diğer üye başkanlara takdim edildi.
Editör : Tuğberk Erdem
1289 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu