Modern Hizmet Binası, İhtiyaca Fazlasıyla Yetecek!
reklam
04 Ocak 2019
Modern Hizmet Binası, İhtiyaca Fazlasıyla Yetecek!

Modern Hizmet Binası, İhtiyaca Fazlasıyla Yetecek!

Halkın ihtiyaçlarını daha hızlı bir şekilde karşılamak amacıyla Yeşiltepe Mahallesi’ne yapılacak olan Ergene Belediyesi Yeni Hizmet Binası, gerek verilecek hizmetlerin tek çatı altında toplanması gerekse taşıdığı mimari tarz açısından göz dolduracak.

İlçenin çeşitli lokasyonlarında hizmet binası bulunan Ergene Belediyesi, değişik yerlerde hizmet veren bu binaları tek çatı altında toplamayı hedefliyor. Zemin kat, zemin kat üzeri 4 kat ve 2 adet bodrum katı ile toplamda 7 kattan oluşan ve yaklaşık olarak 32 bin 896 metrekare inşaat alanına sahip yeni hizmet binası, Yeşiltepe Mahallesi’nde hizmet verecek. 3 bin 753 metrekare taban oturumuna sahip yeni hizmet binası projesinin yapılacağı alana binanın görsellerini koyan Ergene Belediye Başkanlığı, modern yapıyı görücüye çıkardı.

BODRUM KATLARDA OTOPARK YER ALACAK

Hizmet binasının 1’inci bodrum katı, yaklaşık 8 bin 505 metrekare alan içerisinde konumlandırılacak. Fen İşleri, Hukuk İşleri, Kültür ve Sosyal İşler, Muhtarlık, Sağlık İşleri, Zabıta, Temizlik İşleri, İmar ve Şehircilik, Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler, İnsan Kaynakları, Destek Hizmetler, Emlak ve İstimlâk, Yazı İşleri, Etüt Proje, Park ve Bahçeler, Bilgi İşlem Ruhsat Denetim, Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne ait Arşiv Alanları, Bilgi İşlem, Etüt Proje, Park Bahçeler, Sağlık İşleri, Kültür ve Sosyal İşler, Fen İşleri, İmar ve Şehircilik, Yazı İşleri, Basın ve Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne ait Depo Alanları, Revir ve Doktor Odası, Zabıta Üst Arama ve Kontrol Noktası, Otopark, 2’nci El Eşya Mağazası, Rezerv Odaları bulunacak. 2’nci bodrum katı da 1’inci bodrum kat gibi 8 bin 505 metrekare alan içerisinde konumlandırılacak. Temizlik İşleri, Destek Hizmetleri Depolama Alanları, Sığınak, Kadın-Erkek Mescit ve Abdesthane Alanı, Rezerv Odaları ve Otopark Alanı yer alacak.

TÜM BİRİMLER TEK BİR YERDE OLACAK

Ergene Belediyesi yeni hizmet binası zemin kat alanı 3 bin 753 metrekare alana sahip olup, içerisinde Nikâh Salonu, Takı Odası, Gelin Odası, Kafeterya, Zabıta, Temizlik İşleri Birim ve Çevre Koruma Müdürlüğü, Mal Kabul Ofisi, Mal Kabul, Başkan Yardımcısı Odası, Mali Hizmetler ve Tahsilât Birimi, Halk Masası ve Kentli Servisi, Kariyer ve İstihdam Birimi, Ruhsat Denetim Birimi ve Arşiv bulunacak. 1’inci kat alanı 3 bin 387 metrekare alana sahip olup, içerisinde Meclis Salonu, İhale Komisyonu, Meclis Kalem Odası, Çatı Bahçesi, Başkan Yardımcısı Odası, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Etüd ve Proje Müdürlüğü, Plan ve Proje Ek Müdürlüğü, Emlak İstimlâk Müdürlüğü, Baskı Odası, Toplantı Odası ve İnsan Kaynakları Müdürlüğü yer alacak. 2’nci kat alanı 3 bin 196 metrekare alana sahip olup, içerisinde Hukuk Birimi, Bilgi İşlem Müdürlüğü, Çağrı Merkezi, Server Odası, Sunucu Odası, Basın-Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Destek Hizmetler Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Başkan Yardımcısı Odası ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğü bulunacak. 3’üncü kat alanı bin 904 metrekare alana sahip olup, içerisinde Başkan Odası, Teftiş Kurulu Odası, Fuaye, Konferans Salonu, Toplantı Odaları, Parti Grup Toplantısı Odaları, Başkan Yardımcısı Odası, Müfettiş Odası ve Özel Kalem Birimi yer alacak. 4’üncü kat alanı da bin 904 metrekare alana sahip olup, içinde Yemekhane, VIP Toplantı ve Yemek Salonu bulunacak.
Editör : Tuğberk Erdem
1398 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu