Bu Seneki Yılbaşı Hediyeniz, Orion Alışveriş Merkezi’nden
reklam
04 Ocak 2019
Bu Seneki Yılbaşı Hediyeniz, Orion Alışveriş Merkezi’nden

Bu Seneki Yılbaşı Hediyeniz, Orion Alışveriş Merkezi’nden

En sevilen markaları bir arada bulabileceğiniz Orion, yeni yıl coşkusuna bambaşka bir heyecan katıyor. Yılbaşı alışverişlerini Orion’dan yapanlar, eğlenceli bir etkinlikle yeni yıl hediyelerini anında kazanıyor.

Orion mağazalarından aynı gün içinde 250 TL ve üzeri tutarda alışveriş yapan herkes, yılbaşı hediye kampanyasına kaydını yaptırarak etkinliğe katılabilecek. 28-31 Aralık tarihleri süresince, 15.30-17.00 ve 17.30-18.30 saatleri arasında yapılacak etkinliğe katılanlar, sürpriz hediyeler kazanacak. Kayıt yaptırdıktan sonra hediye kabinine giren müşteriler, havada yakaladığı hediyenin anında sahibi olacak. Birbirinden güzel hediyeler arasında dilediğiniz gibi harcayabileceğiniz 100 TL ve 50 TL yüklü OPARA Kart’lar da bulunuyor. Kampanya hakkında detaylı bilgi ve kampanya şartları ise www.orionavm.com.tr adresinde ve Orion Danışma masasında yer alıyor.

Çocukların çok sevdikleri sosis balon ve yüz boyama aktivitesi de yılbaşı etkinlikleri kapsamında Orion’da olacak. 28 Aralık’ta başlayıp 4 gün sürecek çocuk aktivitelerinde, Noel Baba ve Noel Anne de çocuklarla bir araya gelecek. Gün içerisinde 50 TL ve üzeri tutarda alışveriş yapanlar ise ücretsiz fotoğraf aktivitesine katılabilecek. Yılbaşı hatırası fotoğraf çekimine alışveriş fişleriyle katılan müşterilere, fotoğrafları basılı olarak hediye edilecek.

Unutulmaya yüz tutan yılbaşı kartpostalları, Orion’da yeniden hatırlanıyor. Orion’a özel tasarlanan yeni yıl kutlama kartpostalınızı Danışma’dan ücretsiz alarak, sevdiklerinize hoş bir sürpriz yapabilir, çocukluğunuzun en güzel alışkanlıklarından birini çocuğunuza da kazandırabilirsiniz.
Editör : Tuğberk Erdem
1586 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu