Yılın Çevre Dostu Belediye Başkanı Ödülü, İrfan Mandalı’nın
reklam
04 Ocak 2019
Yılın Çevre Dostu Belediye Başkanı Ödülü, İrfan Mandalı’nın

Yılın Çevre Dostu Belediye Başkanı Ödülü, İrfan Mandalı’nın

Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Proje Yarışması’nda “Yılın Çevre Dostu Belediye Başkanı” ödülüne layık görülen Kapaklı Belediye Başkanı Mandalı, yaşanan gururun tüm Kapaklı halkına ait olduğunu söyledi.

Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Proje Yarışması Ödül Töreni, bu yıl Balıkesir’in Edremit İlçesi’nde düzenlendi. Edremit İlçesi’nin Güre Mahallesi’nde düzenlenen ödül törenine katılım gösteren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Yılın Çevre Dostu Belediye Başkanı” ödülünü aldı.

“Yılın Çevre Dostu Belediye Başkanı” ödülünü alan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, törende yaptığı konuşmada “Bu ödül, benim için apayrı bir öneme sahip. Kapaklı halkının doğal yaşama verdiği büyük önem, bugün böyle bir ödül almama sebep oldu. Bu yüzden tüm vatandaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Bu gurur, tüm Kapaklı halkınındır. Bugün burada 15 Belediye Başkanı, çeşitli ödüllere layık görüldü. Beni de ‘Yılın Çevre Dostu Belediye Başkanı’ ödülüne layık gören Ege ve Marmara Çevre Belediye Birliği’ne teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Belediye olarak çevreci bir yaklaşım sergilediklerini ve yenilenebilir enerjinin önemini belirten Başkan Mandalı “Kısa süre önce, ilçemizi de kapsayan bir Termik Santral tehdidi ile karşı karşıya kaldık. Çocuklarımızın geleceği için verdiğimiz mücadeleler sonucu, bin kW gücündeki Rüzgâr Gülü Enerji Santrali Projemizi devreye sokarak ilçemizin temiz enerji ile aydınlanabileceğini gösterdik. Bu projemiz sonucu hem 5 bin dekarlık alandaki ağaçlarımıza sahip çıktık hem de temiz enerjiden elde ettiğimiz ücret ile belediyemizin kasasına ek bir gelir sağladık.” diye konuştu.
Editör : Tuğberk Erdem
1367 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu