Basın Mensupları Olarak, Ciddi Bir Yaptırım Gücünüz Var!
reklam
05 Şubat 2019
Basın Mensupları Olarak, Ciddi Bir Yaptırım Gücünüz Var!

Basın Mensupları Olarak, Ciddi Bir Yaptırım Gücünüz Var!

Çorlu programı kapsamında ilçeye gelen Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Çorlu Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti.

Çorlu Gazeteciler Derneği’ne gerçekleştirdiği ziyarette konuşan ve basının özellikle bölgenin kalkınması ve gelişmesi anlamında ciddi bir yaptırım gücünün olduğuna vurgu yapan AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan, dernek yönetimine ve üyelerine mesleki çalışmalarında başarılar diledi. AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uylaş ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette söz alan Mestan Özcan “Adaylık çalışmaları noktasında -Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan’ın da daha önce konuşmalarında belirttiği gibi- yazılı, işitsel ve görsel medyadan yararlanacağız. Bu yıl bildiğiniz gibi partimiz bayrak, afiş gibi seçim metotlarından yararlanmak yerine seçim çalışmalarımızda basınımızdan ve medya organlarımızdan istifade edecek. O sebeple siz değerli basın mensuplarımızla, bu süreçte daha sık bir araya geleceğiz.” dedi. Bin 59 proje ile yola çıktıklarını ve saha çalışmalarının da eş zamanlı olarak verimli geçtiğini dile getiren Özcan, vatandaşların göstermiş olduğu teveccühün saha çalışmalarında kendilerine ayrı bir motivasyon kaynağı oluşturduğuna değindi. 01 Nisan’da Tekirdağ’ın Büyükşehir Belediyeciliği’nde AK Parti ile tanışacağını ileri süren Özcan, sevgi ve saygı atmosferi içerisinde bir seçim süreci yaşanması temennisinde bulundu.

Marmara Gazeteciler Federasyonu ve Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre de dernek çalışmaları hakkında bilgiler vererek, ziyaret dolayısıyla Mestan Özcan ve beraberindeki teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Ziyarette, Tekirdağ genelindeki siyasi durum değerlendirildi ve karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunuldu. Ziyaret, toplu hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu.
Editör : Tuğberk Erdem
1323 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu