Ergeneli Çocuklarımızın Eğitimi, Bizim İstikbalimizdir
reklam
05 Şubat 2019
Ergeneli Çocuklarımızın Eğitimi, Bizim İstikbalimizdir

Ergeneli Çocuklarımızın Eğitimi, Bizim İstikbalimizdir

Ergene Belediyesi, eğitime destek olmaya devam ediyor. İlçe genelindeki okullarda bakım, onarım ve tadilat çalışmaları gerçekleştiren Ergene Belediyesi, öğrencilerin ihtiyaçlarına göre gereksinimlerini de gidererek vatandaşların takdirini kazanıyor.

Eğitim ve öğretim yılının sömestr tatiline girmesi ile birlikte harekete geçen Ergene Belediyesi, ihtiyaç duyulan okullardaki bakım, onarım ve tadilat çalışmalarına başladı. Boyanarak temiz hale getirilen ve yeni döneme hazırlanan derslikler, ayrıca hastalıklara karşı da dezenfekte ediliyor.

Konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel “Çocuklarımız, bizim istikbalimiz ve gurur kaynağımız. Onların ihtiyaçlarını ve isteklerini analiz edip, onlara yardım etmek için gerekli her çalışmayı yapıyoruz. Çocuklarımızın öğrenimlerine daha iyi şartlarda devam etmesini istiyoruz. Bu kapsamda gereken her türlü çalışmayı gerçekleştiriyoruz. İlçe genelindeki okullarımızın tadilat işlemlerinin yapılmasının yanında, eğitim kurumlarımızın daha da modern bir yapıya kavuşması için projeler geliştiriyoruz. Öğrencilerimize; 307 takım okul kıyafeti, 4 bin 334 adet okul çantası ve kırtasiye seti hediye ettik. Çocuklarımız, bizim geleceğimizdir.” dedi.

Ergene Belediyesi tarafından Yeşiltepe Mahallesi’ne kazandırılan Beren Bebek Çocuk Akademisi’nin de yeni dönemde hizmete gireceğini belirten Başkan Yüksel “Ergene’mize yeni bir eğitim yuvası daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki dönemde çocuklarımız burada eğitim görecekler. Çalışan annelerimiz de gönül rahatlığıyla çocuklarını Beren Bebek Çocuk Akademisi’ne bırakabilecekler. Önümüzdeki süreçte Ergene’mize, yeni eğitim kurumları yapacağız.” diye konuştu.
Editör : Tuğberk Erdem
1409 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu