Başkan Yüksel, Semt Pazarında Bez Torba Dağıttı
reklam
05 Şubat 2019
Başkan Yüksel, Semt Pazarında Bez Torba Dağıttı

Başkan Yüksel, Semt Pazarında Bez Torba Dağıttı

Ergene Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Bez Torba Kullan Doğayı Koru” Projesi kapsamında bin adet bez torba dağıtan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, bez torba dağıtımlarının önümüzdeki günlerde de devam edeceğini kaydetti.

Ergene Belediyesi tarafından diktirilen bez torbaları Sağlık Mahallesi’nde kurulan pazarda dağıtan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, plastik poşet kullanımının doğaya verdiği ciddi zarara dikkat çekti. Vatandaşlardan bundan sonra bez torba kullanmaları yönünde talepte bulunan Başkan Yüksel, kendileriyle sohbet etme imkânını da buldu.

Yüksel “Ergene’mizdeki semt pazarından alış veriş yapan vatandaşlarımıza, belediyemizin yaptırdığı bez torbalardan dağıtıyoruz. Bu torbalar tek kullanımlık olmayıp, uzun süre kullanılabiliyorlar. Doğa kirliliğine neden olan plastik poşet kullanımını azaltmak amacıyla başlattığımız bu güzel çalışmamız önümüzdeki günlerde Ergene’mizin diğer semt pazarlarında da devam edecek. Herkesin bildiği gibi geçen sene de böyle güzel bir çalışmada bulunarak yine Ergene’mizde yaşayan vatandaşlarımıza pazar filelerinden dağıtmıştık. Biz, çevre dostu bir belediyeyiz. Tüm vatandaşlarımızı da çevre dostu olmaya davet ediyoruz.” dedi.

Ergene Belediyesi tarafından yaptırılan bez torbalardan alan vatandaşlar, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e bu güzel projesinden dolayı teşekkür ederken, plastik poşet kullanımının azaltılmasına yönelik uygulamaları da desteklediklerini belirttiler.
Editör : Tuğberk Erdem
1370 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu