10 Milyon TL’lik Destek İçin Anahtar Protokol İmzalandı
reklam
05 Şubat 2019
10 Milyon TL’lik Destek İçin Anahtar Protokol İmzalandı

10 Milyon TL’lik Destek İçin Anahtar Protokol İmzalandı

Çorlu TSO ile Tekirdağ KOSGEB Çorlu Müdürlüğü arasında, girişimcilik eğitimiyle başarılı ve sürdürülebilir işletmelerin kurulması, girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması ve istihdamın artırılması amacıyla anahtar protokol imzalandı.

15 Ocak 2019 Salı günü imzalanan protokol hakkında açıklamalarda bulunan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan “Odamız ve Tekirdağ Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Çorlu Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenecek olan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’nin tüm girişimci adaylarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Çorlu TSO olarak; bölgemiz girişimci adaylarına yönelik çalışmalarımız devam edecektir. Girişimcilik eğitimiyle başarılı ve sürdürülebilir işletmelerin kurulması, girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması ve istihdamın artırılması amaçlanmaktadır. Bu protokolle birlikte belgesini alan girişimcilere, toplamda 10 Milyon TL destek verilmesinin önü açılmıştır.” ifadelerini kullandı.

Protokol töreninde konuşan Tekirdağ KOSGEB Çorlu Müdürü Özay Cebeci ise “Girişimciliğin desteklenmesi ve geliştirilmesi noktasında işbirliğine açık tutumlarından dolayı Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan’a ve tüm Çorlu TSO Ailesi’ne teşekkür ederim. Yeni girişimci desteğinin yenilenen modelinde, ileri teknoloji alanlarındaki girişimcilere 360 bin TL’ye varan hibe desteklerle yenilikçi girişimci ekosistemine katkı vermek istiyoruz. Ülkemizin kalkınmasında girişimciliğin oynadığı rol tartışılmaz. Çorlu TSO ve KOSGEB arasında yapılan ve KOSGEB yeni girişimci desteklerine erişimin anahtarı olan bu protokol kapsamında eğitim alacak tüm girişimcilerimize başarılar diliyor, bu çalışmanın küresel ekosistemde ses getirecek nice başarılı girişimlerin filizlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1390 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu