Adalet ve Kalkınma Partisi Tekirdağ İl SKM Göreve Başladı
reklam
05 Şubat 2019
Adalet ve Kalkınma Partisi Tekirdağ İl SKM Göreve Başladı

Adalet ve Kalkınma Partisi Tekirdağ İl SKM Göreve Başladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ İl Başkanlığı’nın seçim sürecinde propaganda, organizasyon, tanıtım ve seçime hazırlık çalışmalarını yürütecek olan Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) toplanarak görev dağılımını yaptı.

AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ercan Pehlivan’ın AK Parti Genel Merkezi tarafından İl SKM Başkanı olarak atanması ile oluşan yeni SKM’de görev alan isimler, şu şekilde sıralanıyor: Ercan Pehlivan (Başkan-İl Başkan Yardımcısı), Mithat Seda (Başkan Vekili-İl Başkan Yardımcısı), Şule Akyüz (Başkan Vekili-İl Genel Sekreteri), Sabire Karahan (Başkan Yardımcısı-İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı), Burak Kaan Oğuz (Başkan Yardımcısı-İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı), Beste Emre Güngör (Program Sorumlusu-İl Başkan Yardımcısı), Özkan Sobacıoğlu (Tanıtım, Medya ve İzleme-İl Başkan Yardımcısı), Gökhan Saygı (Mali İşler- İl Başkan Yardımcısı), Atamer Örü (Hukuk ve Eğitim İşleri-İl Seçim İşleri Başkanı), Ömer Polat (Hukuk ve Eğitim İşleri-Geçmiş Dönem Seçim İşleri Başkanı) ve Filiz Yazıcı (Sekretarya ve Bilgi İşlem-İl Yönetim Kurulu Üyesi).

Tekirdağ İl Başkanlığı Binası’nın 2’nci katında faaliyet gösteren SKM, seçim günü olan 31 Mart akşamına kadar çalışmalarını sürdürecek. Yerel seçim döneminde, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri de saha çalışmalarına katılacak ve kendileri için belirlenen ilçelerde faal olarak çalışacak. İlçe SKM’lerin de önümüzdeki günlerde faaliyete geçirilmesiyle birlikte seçim propaganda döneminde Tekirdağ genelindeki tüm seçim çalışmaları koordine edilecek. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan, ilçe belediye başkan adayları ve milletvekili ziyaretlerinin plan ve programlarını hazırlayacak.
Editör : Tuğberk Erdem
1758 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu