Belediye Meclis Üyelikleri İçin, Sözlü Mülakat Yaptılar
reklam
05 Şubat 2019
Belediye Meclis Üyelikleri İçin, Sözlü Mülakat Yaptılar

Belediye Meclis Üyelikleri İçin, Sözlü Mülakat Yaptılar

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları, önceki gün AK Parti İl Binası’nda düzenlenen mülakata katıldılar.

AK Parti’de Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan Adaylıkları’nın açıklanmasının ardından süreç Meclis Üyeliği Aday Adayları üzerine yoğunlaşmaya başladı. Önceki gün AK Parti İl Binası’nda Belediye Meclis Aday Adayları’na yönelik mülakat komisyonu oluşturuldu. Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin, Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, AK Parti Süleymanpaşa Kadın Kolları Başkanı Nazan Ürkmez ile bazı il yöneticilerinden oluşan mülakat komisyonu, aday adaylarıyla bire bir görüşme gerçekleştirdiler. Aday adaylarına; “Neden meclis üyesi olmak istiyorsunuz?”, “Süleymanpaşa ile ilgili vizyonlarınız nelerdir?”, “Meclis üyesi olduğunuz takdirde Süleymanpaşa’ya ne gibi katkılar sağlamak istiyorsunuz?”, “Belediye işleyişi ile ilgili görüşleriniz ve fikirleriniz nelerdir?” şeklinde sorular yöneltilerek notlar tutuldu. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Sezayi Çetin, mülakat komisyonu olarak Meclis Üyesi Aday Adaylarını daha iyi tanıma fırsatı yakaladıklarını, görüş ve önerilerini dinlediklerini belirtti.

Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel de Tekirdağ’ı AK Belediyecilik ile buluşturma noktasında gece gündüz çalıştıklarını ve Süleymanpaşa’nın zincirlerini kıracak mega projelerinin hazır olduğunu vurguladı. Yüksel “Mülakatta, meclis aday adaylarımızın düşüncelerini ve önerilerini dinledik. Kendilerini yakından tanıma fırsatı yakaladık. Önümüzde 60 günlük bir seçim takvimi var. Bu takvimi verimli kullanarak, çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” diye konuştu.
Editör : Tuğberk Erdem
1860 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu