Sadece Bir Kesimi Değil, Tüm Halkı Kucaklayacağım!
reklam
05 Şubat 2019
Sadece Bir Kesimi Değil, Tüm Halkı Kucaklayacağım!

Sadece Bir Kesimi Değil, Tüm Halkı Kucaklayacağım!

AK Parti Genel Merkezi tarafından Çorlu Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen Serkan Erçili, ilçede görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen toplantıda konuşan Erçili, iddialı açıklamalarda bulundu.

Çorlu’daki özel bir işletmede gerçekleştirilen kahvaltılı basın toplantısında ilk sözü, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorlu İlçe Teşkilat Başkanı Yavuz Uylaş aldı. 31 Mart 2019 tarihinde yapılması planlanan Mahalli İdareler Seçimleri’ne hazır olduklarını kaydeden Uylaş “AK Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı olarak Serkan Erçili belirlendi. AK Parti olarak yerel seçimler için gerekli çalışmaları yapmaya başladık. Bugün, tüm yönetim kademesinden arkadaşlarımız burada yer alıyor. Seçim çalışmalarımız süresince, gece gündüz demeden çalışacağız.” dedi.

BİRBİRİMİZİ YAKINDAN TANIYORUZ

AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş’ın konuşmasının ardından söz alan AK Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili ise “Değerli basın mensupları, öncelikle kahvaltımıza katıldığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepimiz Çorlu’da yaşayan insanlarız ve birbirimizi yakından tanıyoruz. Ama tanımayanlar için ben gene de kendimi kısaca tanıtmak istiyorum. 1975 yılında Çorlu’da doğdum ve 1930 yılında Bulgaristan’dan gelen bir ailenin ferdiyim. Erçililer Vinç Forklift Nakliyat Makine Sanayi İşletmesi’nin sahibiyim. 2014 yılında Sanayi Spor ve Çorlu Spor Futbol Kulüpleri’nin birleşmesiyle oluşan Çorlu Spor 1947 Futbol Kulübü’nün Kurucu Başkanlığı görevinde bulundum. 2014 Yerel Seçimleri’nde AK Parti’den Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi Meclis Üyeliği görevine seçildim ve bugün de Meclis Üyeliği görevime devam etmekteyim.” dedi.

ÇORLU İÇİN ARTIK DEĞİŞİM VAKTİDİR

Başkan Adayı Erçili “Doğma, büyüme bir Çorlulu olarak, Çorlu’ya hizmet etme amacıyla bu yola çıktım. Hangi partiden, hangi sivil toplum kuruluşundan olursa olsun bugüne kadar her kim ki Çorlu’ya bir çivi bile çakmışsa, hepsine tek tek teşekkürlerimi sunuyorum. Geçmişten günümüze değişen şehir hayatı ve şehircilik planlamasında Çorlu, maalesef ki değişime ayak uyduramamıştır. Hızla gelişen ve büyüyen Çorlu’muz için planlama eksikliği ve trafik, başlıca sorunlarımız arasındadır. Belediyecilik, iyi bir planlama ve organize olma işidir. 17 yıllık AK Parti geçmişine baktığımızda, ön plana çıkan başarılardan biri de belediyecilik anlayışıdır. Türkiye genelindeki AK Partili belediyelere bakıldığında, değişim ve gelişim somut olarak görülmektedir. Bu başarıda, halkımızın desteğinin önemi büyüktür. Çorlu için de artık değişim vaktidir. Sizlerin oylarıyla Çorlu Belediye Başkanı seçildiğim takdirde, yönetim sürem boyunca Çorlu’nun geleceği için ortak çözümler üretmek amacıyla durmadan çalışacağım. Bir kesimi değil, tüm Çorlu halkını kucaklayacağım. Kentimizin sakinlerinin yaşam kalitesini artıracak ve bu kentte yaşamaktan keyif almalarını sağlayacağım.” diye konuştu.

BELEDİYEMİZDE METAL YORGUNLUĞU VAR

Konuşmasına devam eden Erçili “Çorlu’muz sanayinin, üretimin, kalkınmanın merkezi olarak Trakya’nın göbeğinde bulunmaktadır. Bu sebeple Türkiye’nin dört bir yanından insanlarımız iş imkânları için şehrimize gelmektedir. Her kesimden, her milletten, her coğrafyadan insanı bu sebeple kentimizde görmekteyiz. Kültürel çeşitliliği bir fırsata çevirip hep birlikte gelişmeyi sağlamalı ve birlikte çalışmalıyız. Amacımız; zorlu çalışma hayatında halkımıza rahat bir yaşam sunmak, bu şehirde yaşamaktan zevk almalarını sağlamak olacaktır. Mevcut Belediyemizde, artık metal yorgunluğu her alanda kendini göstermektedir. Bu yorgunluğun, şehrimizde yaşayan herkese çile yaşatmasına artık engel olmalıyız. İnsanlar, sorunlarının farkında oldukları gibi çözümlere dair bir takım sezgilere de sahiptirler. Ben, Çorlu halkına sorunlarını rahatlıkla dile getirebilme ve ortak çözümler üretme sözü veriyorum. Yaşadığımız şehri güzelleştirmek ve kalitesini artırmak, bizim elimizdedir. Seçime daha vakit olmasına rağmen çeşitli sorunlar ile ilgili projelerimiz hazır bir şekilde beklemektedir. Sorunların tespiti, gerekli iyileştirme ve geliştirme çalışmaları için biz hazırız. Bu projelerin hayata geçmesi için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Sorunları görmek ya da dile getirmek önemli, fakat yeterli değildir. Biz bunlara çözüm üretmeyi, çare olmayı amaçlıyoruz.” dedi.

İNSANIMIZI DÜŞÜNEREK HAREKET EDECEĞİZ

Erçili “Çorlu’ya hizmet etme amacıyla çıktığımız bu yolda, halkımızın desteğini ve yardımlarını bekliyoruz. Çorlu hak ettiği değere ve hizmetlere artık kavuşmalıdır. Kozmopolit yapısıyla ön plana çıkan şehrimize hak ettiği değeri vermek için elimizden geleni yapacağız. Başaracağız… Birlikte başaracağız ve birlikte kazanacağız. Sorunlar üretmeye, bahane bulmaya değil; çalışmaya, çare olmaya, gelişmeye ve birlikte geliştirmeye geliyoruz. Tüm bu hedefler ve projeler için, parti ve siyasi kimlik gözetmeden her kurum ve kişiyle Çorlu için ne yapabiliriz diye görüşeceğimizi, birliğin, beraberliğin ve bunun getireceği huzurun inşası ve devamlılığı için, canımızı dişimize takarak ve sadece Çorlu’muzu ve insanımızı düşünerek hareket edeceğimizi beyan ediyor ve söz veriyorum.” diye konuştu.

Konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını da akılcı bir şekilde yanıtlayan AK Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili, sorunların çözümüne yönelik projelerin anahtarlarını da elinde tuttuğu izlenimini sergiledi. Düzenlenen basın toplantısının ardından Cumhur İttifakı Adayı olarak eşi ve çocukları ile objektiflerin karşısına geçen Erçili, sergilediği sempatik tavırlarla gönülleri fethetti.
Editör : Tuğberk Erdem
1437 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu