Trakya’nın Kuru Ayazı, Serkan Erçili’yi Durdurmadı!
reklam
19 Mart 2019
Trakya’nın Kuru Ayazı, Serkan Erçili’yi Durdurmadı!

Trakya’nın Kuru Ayazı, Serkan Erçili’yi Durdurmadı!

31 Mart Yerel Seçimleri’nde Cumhur İttifakı’nın Çorlu Belediye Başkan Adayı olan Serkan Erçili, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gittiği her yerde seçmenin büyük ilgisiyle karşılaşan Erçili’yi, Trakya’nın meşhur ayazı dahi durduramıyor.

Havaların bir anda mevsim normallerinin çok altına düşmesine rağmen seçim çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili, sabahın erken saatlerinde Emlak Konutları mevkiinde yer alan bir taksi durağını ziyaret etti. Taksici esnafı ile bir süre görüşen ve esnafın Çorlu Belediyesi’nden beklentilerini dinleyen Erçili, seçilmesi durumunda hayata geçirmeyi hedeflediği projelerinden bahsetti. Ziyaret sırasında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorlu İlçe Başkanı İlhan Ermeydan ile belediye meclis üyesi adayları da Erçili’yi yalnız bırakmadı.

Ziyaretin ardından dünyaca ünlü bir firmanın ürünlerinin satıldığı Aktif Beslenme Merkezi’nin açılışına geçen ekip, işletme çalışanlarına hayırlı olsun temennilerinde bulundu. Aktif Beslenme Merkezi’nin açılış kurdelesini; Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili, Saadet Partisi Çorlu Belediye Başkan Adayı Murat Vakitçi, MHP Çorlu İlçe Başkanı İlhan Ermeydan, İş Dünyası Derneği (İŞDER) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çalık ve kurum yöneticileri birlikte kestiler.

Bölgedeki temaslarını sürdüren Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili ve beraberindeki heyet, açılış sonrası Emlak Konutları Ticaret Merkezi’ndeki esnafları ziyaret ederek yaklaşık 1 saat süreyle esnaflarla sohbet ettiler.

Editör : Tuğberk Erdem
1377 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu