Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye 1’incisi Oldu
reklam
19 Mart 2019
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye 1’incisi Oldu

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye 1’incisi Oldu

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından yapılan akreditasyon denetimleri sonucunda odalar arası en yüksek puanı alarak Türkiye 1’incisi olma başarısını gösterdi.

26 Şubat 2019 Salı günü gerçekleştirilen TOBB Akreditasyon Sertifika Töreni’nde Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Akreditasyon Kurulu Başkanı Faik Yavuz da hazır bulundu. TOBB İkiz Kuleler’de yapılan törene; Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Meclis Başkan Yardımcısı Umut Güngör, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ersoy, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kaya Kumyol, Yönetim Kurulu Üyesi Zeynel Yurtseven ve Cem Tunalı ile Genel Sekreter İbrahim Karağöz katılımda bulundu.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın elinden Akreditasyon Belgesini alan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, yaptığı açıklamada “Almış olduğumuz belgenin anlamı, Dünya çapında hizmet veren diğer odalara eşit olmaktır. Bizler üyemize en iyi ve güler yüzlü hizmeti verebilmek için üst yönetimimiz ve personelimizle birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Üyelerimizin beklentilerine en iyi şekilde cevap verebilmek amacıyla yüksek bir tempo içerisinde her anımızı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar tüm denetimlerden gurur duyacak sonuçlar elde ettik. Bu başarının devamı için A sınıfı hizmet vermeye devam ederek bölgemiz ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Akreditasyon denetimleri sonucunda odalar arası en yüksek puanı alarak Türkiye 1’incisi olmak bizleri çok mutlu etmiştir. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bu gurur Çorlu’nundur!” dedi.

Sertifika töreni hakkında konuşan Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan ise “2018-2021 Stratejik Planı’mızı, Akreditasyon Sistem Maddeleri ışığında hazırladık. Hazırladığımız projelerle birlikte Oda’mızın kurumsal gelişimine büyük önem veriyoruz. Bizler -sanayicisiyle ve esnafıyla-, ilçemizin ekonomik ve sosyal refahının lokomotifi olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. ‘A’ Sınıfı Mükemmel Oda Hizmet Belgemizin 1’incilikle taçlanarak tescillenmesi, bizlerin vermiş olduğu emeklerin bir meyvesidir. Üyelerimizden aldığımız güçle, durmadan Çorlu’muz ve bölgemiz için çalışacağız.” ifadelerini kullandı.
Editör : Tuğberk Erdem
1383 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu