Serkan Erçili Fırtınası, Çorlu'da Dinmek Bilmiyor!
reklam
19 Mart 2019
Serkan Erçili Fırtınası, Çorlu'da Dinmek Bilmiyor!

Serkan Erçili Fırtınası, Çorlu'da Dinmek Bilmiyor!

Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili, seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Bir yandan esnafları ziyaret ederek projelerini aktaran Erçili, bir yandan da davet edildiği organizasyonlarda işyeri açılışları gerçekleştiri

Yapılan program doğrultusunda SS Koordine Küçük Sanayi Sitesi’ndeki esnaflarla bir araya gelen Serkan Erçili’yi; Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorlu İlçe Başkanı İlhan Ermeydan, AK Parti Çorlu Kadın Kolları Başkanı Vicdan Yılmaz, Çorlu Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Karataş, belediye meclis üyesi adayları ve gençlik kolları üyeleri de yalnız bırakmıyor.

DEĞİŞİMİN MİLADI OLACAK

SS Koordine Küçük Sanayi Sitesi’ndeki esnafların sıkıntı ve sorunları noktasında fikir alışverişinde bulunduklarını ve gösterilen ilginin kendilerini memnun ettiğini dile getiren Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili “Haftaya esnaf ziyaretlerimizle start verdik. Kooperatifimizde bin 100 işletmemiz bulunmakta ve her bir esnafımızı kapı kapı ziyaret ederek sıkıntı ve sorunlarının çözümü noktasında neler yapabileceğimizi konuşacağız. Saha çalışmalarımızda aynı eksende gayet olumlu gidiyor. Yola çıkış gayemizde olduğu gibi Çorlu için değişim vakti diyoruz. Vatandaşlarımızın, esnaflarımızın bir 5 yıl daha kaybetmeye tahammülleri yok. Allah’ın izniyle 01 Nisan sabahı Çorlu’muz için değişimin miladi olacak.” diye konuştu.

YENİ YÖNETİME ZİYARET

SS Koordine Küçük Sanayi Sitesi’ndeki esnaflarla temaslarda bulunan Erçili ve beraberindeki heyet, Kızılay Çorlu Şubesi’nin yeni yönetimini de ziyaret etti. Erçili, Alican Yılmaz başkanlığında yeni göreve gelen Kızılay yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Türk Kızılayı’nın ülkenin en önemli yardım kuruluşu olduğunun altını çizen Erçili, göreve yeni gelen yönetimin aynı istikamette yollarına devam edeceğine inandığını dile getirdi.

KURSİYERLERDEN DESTEK İSTEDİ

Kızılay ziyaretinin ardından Yüksel Güvenlik firmasına da ziyarette bulunan Erçili, firmada eğitim gören kursiyerlerle de bir süre görüştü. 31 Mart Seçimleri için kursiyerlerden destek isteyen Erçili, Yüksel Güvenlik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Doğan ile de yaklaşık yarım saat süren bir görüşme gerçekleştirdi.

SANATA DA ZAMAN AYIRDI

Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili, Yeni Kültür Merkezi’nde Yasemin Yalçın ve İlyas İlbey’in başrolünü paylaştıkları “Vee Perde” isimli oyunu eşi Semra Erçili ve meclis üyesi adayları ile birlikte izledi.

Editör : Tuğberk Erdem
1752 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu