Sarıkurt: "Çorlu’da Engelleri, Hep Birlikte Aşacağız!"
reklam
19 Mart 2019
Sarıkurt:

Sarıkurt: "Çorlu’da Engelleri, Hep Birlikte Aşacağız!"

Engelli, yaşlı ya da sağlık koşullarından ötürü destek ihtiyacı bulunan vatandaşların yaşam koşullarını iyileştirebilmek için çalışma yürüttüklerini belirten Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu’da engelleri hep birlikte aşacaklarını söyledi.

Başkan Sarıkurt “Engelli vatandaşlarımızın yaşam koşullarını iyileştirmek, toplumsal gelişmelerden pay almalarını sağlamak, bağımsızlaşmalarına destek olmak, bakım ve korunmaya ihtiyacı olan engellilerin özel ihtiyaçlarını karşılayarak yaşam kalitelerini yükseltmek en temel politikalarımız olacak.

Çorlu’muzda bugün görme, işitme, bedensel ve zihinsel başta olmak üzere çok sayıda vatandaşımız var. Onların toplumsal hayata daha aktif katılımlarını sağlayarak, engellilerin kendileriyle ilgili hizmetlerin geliştirilmesinde aktif katılımlarını ve söz sahibi olmalarını sağlayacağız. Çorlu’da engelleri hep birlikte aşacağız. Yaşlılarımız da Çorlu’da yaşamaktan huzur duyacak. Onların sağlık, mutluluk ve huzur içinde yaşamlarını sürdürebilmeleri için her konuda yanlarında olacağız.

Kentimizde bakıma muhtaç yaşlılarımızın sağlık sorunlarının çözüme kavuşturulması, yaşam kalitelerinin arttırılması ve sosyal açıdan zengin bir hayat sürmeleri için en elverişli koşulları sağlayacağız. Ayrıca kendileriyle ilgili hizmet ve politikaların geliştirilmesinde aktif katılımlarını ve söz sahibi olmalarını sağlayacağız.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1665 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu