“Yapılamaz” Denilenleri Yapmaya, Devam Edeceğiz!
reklam
30 Mart 2019
“Yapılamaz” Denilenleri Yapmaya, Devam Edeceğiz!

“Yapılamaz” Denilenleri Yapmaya, Devam Edeceğiz!

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ilçedeki mahalle ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor. Önceki akşam Kırkgöz ve Esenler mahallelerine ziyaret gerçekleştiren Başkan Yüksel, vatandaşlar ile bir araya gelerek bir süre görüştü.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. “Halka hizmet, Hakk’a hizmet felsefemizi oluşturan yegâne unsur ‘önce insan’ anlayışımızdır.” diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel “İnsan merkezli bir yönetim ile Sevgi Kenti Ergene’miz daha da büyüyecek ve gelişecek.” dedi.

SADECE 1 DÖNEMDE YAPTIK

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Kırkgöz Mahallesi’nde yapmış olduğu konuşmada “Öncelikle belirtmek isterim ki sizlerle bir araya gelerek karşılıklı fikir alış verişinde bulunmaktan dolayı son derece mutluyum. Ergene’yi, vatandaşlarımızla birlikte yönetmek için bu yola çıktık. Kırkgöz Mahallemize 17 bin 890 m² parke taş ve 10 bin metre beton boru ile yağmur suyu hattı döşedik. Düğün salonu olmayan mahallemize, modern bir kapalı düğün salonu yaptık. Kırkgöz Meydan Projesi’ni tamamlayarak, halkımızın hizmetine açtık. Geleceğin teminatı olan çocuklarımızın hoş vakit geçirebilmeleri için, adını Filli Park koyduğumuz güzel bir oyun alanını mahallemize kazandırdık. Muhtarlık binası ve çevre düzenlemesi yaptık. Mahalle genelinde mevsimlik çiçek, ağaç ve çalı dikimi gerçekleştirdik. Kırkgöz İlkokulu’nda tadilat, ihtiyaç duyulan yerlerde kilit taşı, oluk taşı ve bordür taşı döşemesi yaptık. Kırkgöz-Esenler yoluna, beton asfalt attık. Kırkgöz Camii’ndeki tadilatın ardından çevre düzenlemesini tamamladık. Yeşil alanlarda, bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirdik. İhtiyaç duyulan yerlere pis su kanalı döşedik ve yağmur suyu ızgarası yerleştirdik. Ayrıca yol malzemesi serimi yaptık. Bütün bu hizmetleri, sadece 1 dönem içerisinde gerçekleştirdik. Kendi kendine yeten bir belediye olan Ergene Belediyemiz, yapılamaz denilenleri yeni dönemde de Ergene’ye yapacak. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın!” dedi. Başkan Yüksel, Kırkgöz Mahallesi sakinleri ile birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı da çektirdi.

İHTİYAÇLARI HAYATA GEÇİRDİK

Yüksel, Kırkgöz Mahallesi’nden sonra Esenler Mahallesi’ndeki vatandaşlarla da bir araya geldi. Konuşmasına, mahalle halkının ziyaret programına göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ederek başlayan Yüksel “Bu büyük sevginin formülünde birbirimize olan saygımız, bağlılığımız ve desteğimiz var. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, mahallelerimizin ihtiyacı olan acil gereksinimleri hayata geçirmeye çalıştık. Ergene’mizdeki diğer mahallelerimizde olduğu gibi Esenler Mahallesi’nde de parke taş çalışmasında bulunduk. Esenler Mahallesi’ne 47 bin 731 m² parke taş döşeyerek, toprak zemin olan yollarımızı ortadan kaldırdık. Esenler Meydan Düzenlemesi Projesi’ni tamamladık ve halkımızın hizmetine açtık. Muhtarlık ve Kafeterya Binası Projesi’ni hayata geçirdik. Esenler Anaokulu’nun zemin yalıtım işlemini gerçekleştirdik. Esenler Meydanı’na, bay-bayan tuvaleti konumlandırdık. İhtiyaç duyulan tüm cadde ve sokaklara parke taş, oluk taşı ve bordür taşı döşedik. Yol yapım çalışmaları ve ihtiyaç duyulan yerlere malzeme serimi yaptık. Esenler İlköğretim Okulu’nun çatı tadilatını gerçekleştirdik ve bahçe düzenlemesini tamamladık. Köpek barınağı için yemlik yapıldı. İhtiyaç duyulan yerlere paratoner konuldu. Park ve yeşil alan temizlik çalışmaları da yaptık. Bunun yanı sıra ayrıca mahallemizin ihtiyacı olan Esenler Düğün Salonu Projesi’ni çok kısa bir süre sonra tamamlayıp, yaz döneminde düğün cemiyetlerimizi burada yapacağız. ” diye konuştu.

BİZDEN BAŞKASI YAPAMAZDI

“Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır.” diyen Yüksel “Yeni kurulan bir belediye olmamıza rağmen, tüm bu hizmetleri vermeyi başardık. Bu kadar fazla hizmeti, sıfırdan kurulan hiçbir belediye yapamazdı. Hedefi sadece çalışmak ve vatandaşına hizmet etmek olan Ergene Belediyemiz, yeni dönemde de hizmetleriyle adından sıkça söz ettirecek.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1313 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu