Yamaç Paraşütü, Kartaltepe Tabiat Parkı İle Buluştu
reklam
06 Mayıs 2019
Yamaç Paraşütü, Kartaltepe Tabiat Parkı İle Buluştu

Yamaç Paraşütü, Kartaltepe Tabiat Parkı İle Buluştu

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Tekirdağ Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen “2’nci Yamaç Paraşütü Milli Parklar İle Buluşuyor” etkinliğine katıldı.

Yeniköy Mevkisi Kartaltepe Tabiat Parkı’nda gerçekleşen etkinlikte DJ performansları, Grup Beynelmilel Konseri, İllüzyonist Abidin Özçelik’in gösterisi ve Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Evren Cabi’nin “Tekirdağ Bitki Hazinesi“ adlı resim sergisi katılımcıların beğenisine sunuldu. Yöresel ikramlar ile katılımcıların damak tadına da hitap eden etkinlikte, NKÜ Halkoyunları Ekibi’nin sergilediği sahne gösterisi de büyük ilgi gördü.

Etkinlik sonunda açıklamalarda bulunan ve yamaç paraşütünün ilçe açısından önemine değinen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Türkiye’nin, en iyi yamaç paraşütü parkurlarından birine sahibiz. Yamaç paraşütü, ilçemizin tanıtımı açısından oldukça önemli bir yere sahip. Bu yıl 2’ncisi düzenlen ‘Yamaç Paraşütü Milli Parklar İle Buluşuyor’ etkinliği gibi ilçemizi başarıyla tanıtacak etkinliklere, Süleymanpaşa Belediyesi olarak her zaman desteğe hazırız.” diye konuştu.

Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerini sunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’e, etkinliğe verdiği desteklerden dolayı plaket takdim edildi.
Editör : Tuğberk Erdem
1608 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu