Başarılı Sonuçlar Alan Ergene Velimeşespor, 2’nci Lig’e Göz Kırptı
reklam
06 Mayıs 2019
Başarılı Sonuçlar Alan Ergene Velimeşespor, 2’nci Lig’e Göz Kırptı

Başarılı Sonuçlar Alan Ergene Velimeşespor, 2’nci Lig’e Göz Kırptı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3’üncü Lig’de 2’nci sezonunu geçiren Ergene Velimeşespor, play-off’lara kalma başarısı gösterdi. Play-off’larda Nazilli Belediyespor ile eşleşen mavi beyazlılar, ilk maçını 10 Mayıs tarihinde kendi sahasında oynayacak

Trakya Bölgesi’ni profesyonel liglerde temsil eden tek takım olma özelliğini taşıyan Ergene Velimeşespor, bir üst lige çıkmaya çok yakın! TFF 3’üncü Lig’de 2’nci sezonunu geçiren mavi beyazlılar, play-off’lara kalma başarısı gösterdi. Ligin son haftasını BAY geçecek olan Ergene Velimeşespor, Nazilli Belediyespor ile eşleşti. TFF 3’üncü Lig’de gösterdikleri başarıyı taçlandırmak için bir üst lige çıkmak istediklerini belirten Ergene Velimeşespor Teknik Direktörü Özgür Sağlam; tüm taraftarları, 10 Mayıs tarihinde kendi evlerinde oynayacakları Nazilli Belediyespor play-off maçına davet etti.

HEDEF BİR ÜST LİG

Yaygın medyada yer alan gazetelerin spor sayfalarında birçok kez Ergene Velimeşespor’u “Haftanın Takımı” yapan ve aynı zamanda kendisi de “Haftanın Teknik Direktörü” seçilen Ergene Velimeşespor Teknik Direktörü Özgür Sağlam, “Ergene Velimeşespor, mücadele etmiş olduğu liglerde elde ettiği başarılar ile kısa sürede adını profesyonel liglere yazdırdı. Türkiye Futbol Federasyonu 3’üncü Lig’deki 2’nci sezonumuzda, play-offlara kaldık. Hedefimiz, bir üst lig. Ligin son maçını BAY geçeceğiz ve maçların bitmesi ile play-off müsabakası oynayacağız.” dedi.

BAŞARIMIZ TESADÜF DEĞİL!

Ergene Velimeşespor’un başarısının tesadüf olmadığını özellikle belirten Sağlam, “Karakterli oyunculara, işini başarıyla yapan bir teknik ekibe ve tribünde bizlere büyük destek veren bir taraftar grubuna sahibiz. Disiplin ve özverili bir şekilde sürdürmüş olduğumuz çalışmalar neticesinde, başarıyı yakaladık. 2’nci Lig’e yükselerek de bu başarıyı taçlandırmak istiyoruz.” diye konuştu.

Tesis açısından da profesyonel liglerde bulunan birçok futbol kulübünün elinde olmayan imkânlara sahip olduklarını belirten Sağlam, kendilerine bu olanakları sağlayan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e de teşekkürlerini iletti.
Editör : Tuğberk Erdem
1608 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu