Ergene Geleneksel Sünnet Şöleni Kayıtları Başladı
reklam
07 Mayıs 2019
Ergene Geleneksel Sünnet Şöleni Kayıtları Başladı

Ergene Geleneksel Sünnet Şöleni Kayıtları Başladı

Ergene Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilmesi planlanan sünnet şöleni için kayıtlar başladı. 15 Nisan 2019 tarihinde başlayan kayıtlar, 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek.

Ergene Belediyesi’nin her sene düzenleyerek geleneksel hale getirdiği sünnet şöleninin 2019 yılı kayıtları başladı. Sünnet çağına gelmiş olan çocuklarını şölene kayıt ettirmek isteyen aileler; Ulaş Mahallesi’nde bulunan belediye hizmet binası, Velimeşe Mahallesi’nde bulunan belediye hizmet binası ve Sağlık Mahallesi’nde bulunan Zübeyde Hanım Kurs Merkezi’ne başvuruda bulunabilecekler. Kimlik belgesi fotokopisi, SGK kurum bilgisi ve ikametgâh bilgilerinin isteneceği kayıtlar, 15 Nisan 2019-31 Mayıs 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Başvurusu kabul edilecek olan çocuklar; 01-31 Temmuz tarihleri arasında, Ergene Belediyesi’nin anlaşmalı olduğu özel sağlık kuruluşunda, belirlenen saatlerde, hijyenik şartlar altında ve uzman doktorlar tarafından sünnet edilecekler.

Konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Geleneksel hale getirmiş olduğumuz sünnet şöleni festivalimiz, bu sene de düzenlenecek. Ergene’mizde yaşayan dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelerin sünnet çağına gelmiş olan çocuklarının en mutlu günlerinde, Ergene Belediyesi olarak yanlarında yer alıp sevinçlerine ortak olacağız. 15 Nisan tarihinde başlayan kayıt başvurularımız, 31 Mayıs tarihinde son bulacaktır.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1679 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu