Ergene Velimeşe Spor Kulübü, Dayanışma Gecesi Düzenledi
reklam
14 Mayıs 2019
Ergene Velimeşe Spor Kulübü, Dayanışma Gecesi Düzenledi

Ergene Velimeşe Spor Kulübü, Dayanışma Gecesi Düzenledi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta mücadele eden Ergene Velimeşe Spor Kulübü, play-offlara kalma başarısı gösterdi. Bu başarıyı taçlandırmak ve 2’nci Lig’e çıkmak isteyen ekibe destek olmak amacıyla dayanışma gecesi düzenlendi

Profesyonel liglerde 2’nci sezonunu geçiren Ergene Velimeşespor, TFF 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta play-offlara kalma başarısı gösterdi. Elde edilen bu başarıyı taçlandırmak ve 2’nci Lig’e yükselmek isteyen Ergene Velimeşe Spor Kulübü’ne destek olmak amacıyla Yeşiltepe Mahallesi’nde bulunan Şölen Event Düğün Salonu’nda dayanışma gecesi düzenlendi.

Düzenlenen dayanışma gecesine; Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Cebeci ve Yüksel Baydarlı, Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürü Besim Dede, İlçe Spor Müdürü Şenol Doğramacı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hidayet Göktaç, Ergene Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Mustafa Ulusoy, Ergene Belediyesi Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları, sanayici ve iş adamları katıldı.

Dayanışma gecesinde konuşan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Tekirdağ ilinin profesyonel liglerde bulunan tek takımı olma özelliğini taşıyan Ergene Velimeşespor’un bir üst lige çıkması adına, önümüzde tek bir engel kaldı. Önümüzdeki play-off maçlarını da galibiyet ile tamamladığımız takdirde Ergene Velimeşespor, adını bir üst lige yazdıracak. Hani hep diyorduk ya ‘Profesyonel liglerde bir takımımız olsa’ diye, işte alın size Ergene Velimeşespor… Yapılması gereken, takımımıza destek olmak! Çok başarılı bir sezon geçiren Ergene Velimeşespor’umuzun başkanını, teknik direktörünü, yönetimini ve oyuncularını tebrik ediyorum. Takımımızın 2’nci Lig’e çıkacağına yürekten inanıyorum. Kulübümüzün dayanışma gecesine katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1314 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu