Gönül Sofraları, Belediye Bütçesi’ne Ek Yük Getirmeyecek!
reklam
14 Mayıs 2019
Gönül Sofraları, Belediye Bütçesi’ne Ek Yük Getirmeyecek!

Gönül Sofraları, Belediye Bütçesi’ne Ek Yük Getirmeyecek!

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada, Ramazan ayı boyunca her akşam bir mahallede düzenlenecek olan iftar programlarının hayırsever işadamlarının desteğiyle gerçekleşeceğini belirtti.

65 milyon TL’yi aşkın borcu ile bir anda yerel gündemin zirvesine oturan Süleymanpaşa Belediyesi, Ramazan ayı boyunca her akşam bir mahallede iftar programı düzenleyecek. İftar programlarının belediye bütçesine getireceği ek yük miktarı merak konusu olurken, sosyal medya hesabından açıklama yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel konuya açıklık getirdi. Programlar, hayırsever işadamlarının desteğiyle gerçekleştirilecek.

Süleymanpaşa İlçesi’nin Banarlı Mahallesi’nde düzenlenen Gönül Sofraları İftar Programı’nın ardından sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Yüksel, Ramazan ayı boyunca iftar organizasyonlarında toplam 50 bin kişiyle buluşacaklarını ifade etti. Belediyeye ait aşevinde hazırlanan yemekler için belediye bütçesinden herhangi bir harcama yapılmayacağına dikkat çeken Yüksel, iftar organizasyonunun toplam bütçesinin yaklaşık 350 bin TL olduğunu kaydetti.

Gerçekleştirilecek organizasyonlar için hazırlanan ihalenin göreve gelmesinin ardından iptal edildiğini ve söz konusu programlar için herhangi bir hizmet alımı yapılmayacağının altını çizen Yüksel, “İftar ve sahur programlarında vatandaşlarımızın bir araya gelmesine vesile olan hayırsever iş adamlarımızdan Allah razı olsun diyor ve sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1353 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu