Tekirdağ Milletvekili Yel’e, TBMM’de Yeni Görev
reklam
14 Mayıs 2019
Tekirdağ Milletvekili Yel’e, TBMM’de Yeni Görev

Tekirdağ Milletvekili Yel’e, TBMM’de Yeni Görev

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, hayvan haklarının korunması ile hayvanlara eziyet ve kötü muamelelerin önlenmesi için alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla TBMM’de kurulan Meclis Araştırma Komisyonu’na başkan olarak seçildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ Milletvekili ve AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Mustafa Yel, hayvan haklarının korunması ile hayvanlara eziyet ve kötü muamelelerin önlenmesi için alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nde kurulan Meclis Araştırma Komisyonu’na başkan olarak seçildi. 6 üyesi AK Parti’den olmak üzere toplam 12 üyeden oluşan Meclis Araştırma Komisyonu, 3 ay süreyle görev yapacak.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, “Ülkemizin gündeminde olan, çok önem verdiğimiz ve siyaset üstü olarak gördüğümüz hayvan hakları ve hayvanlara eziyet ve kötü muamelenin önlenmesi hususunda çok önemli çalışmalara imza atacağımız bu Meclis Araştırma Komisyonu’na, başkan olarak seçilmemden dolayı memnuniyetimi ifade ediyorum. Bu Komisyon’un, hayvan haklarının Türkiye’mizde gelişmesi ve hayvanlara eziyet ve kötü muamelenin önlenmesi hususundaki duyarlılığın artmasına vesile olması dileğiyle, hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Başkan olarak seçilen Yel, ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Editör : Tuğberk Erdem
1295 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu