Kapaklı Belediye Başkanlığı, Yeni Park Alanları Açıyor
reklam
13 Haziran 2019
Kapaklı Belediye Başkanlığı, Yeni Park Alanları Açıyor

Kapaklı Belediye Başkanlığı, Yeni Park Alanları Açıyor

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen projeler kapsamında, park yapım çalışmalarının yapılacağı alanları yerinde inceledi.

Bahçelievler Mahallesi Özdinç Sokak ve Cumhuriyet Mahallesi Damla Sokak’ta yapılması planlanan park alanlarında incelemelerde bulunan Başkan Çetin, vatandaşların nefes alacağı yeni yaşam alanları açmaya başladıklarını belirtti. Başkan Çetin, “İlçemizde, yeşil alanları çoğaltıyoruz. Vatandaşlarımıza ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza yeni sosyal alanlar açıyoruz. Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Damla Sokak, Şehit Er Kasım Sokak ve Gökdağ Sokak’ta bulunan 3 adet park alanımız ve Bahçelievler Mahallesi’ndeki Şahinbey Sokak ile Saimbeyli Sokak arasında kalan park alanlarımıza ait projelerimizi hazırladık. İçerisinde çocuk oyun parkı, spor alanı ve oturma alanlarının bulunan ve vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte boş vakitlerini değerlendirebileceği yeni sosyal alanları kentimize kazandırıyoruz.” dedi.

Geleceğin teminatı olan çocuklar için güven içerisinde ve rahat zaman geçirebilecekleri alanlar yapmak için çalışmalara başladıklarını vurgulayan Çetin, “İlçemizde, çocuklarımız için oyun alanı olarak düzenlenen parklarımızdaki tüm oyun grupları elden geçiriliyor. Bakım ve onarımları yapılıyor. Çocuklarımız için, yeni park alanları oluşturmaya devam edeceğiz. Mahalle ve sokaklarımızda değerlendirilebilecek her yeri; çocuklarımız için oyun parkı, vatandaşlarımız için de hoş vakit geçirerek sosyal yaşamlarını sürdürebilecekleri yerler haline getireceğiz.” diye konuştu.
Editör : Tuğberk Erdem
1647 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu