“Hayat Boyu Öğrenme” Projesi İçin Birlikte Çalışacaklar
reklam
14 Ağustos 2019
“Hayat Boyu Öğrenme” Projesi İçin Birlikte Çalışacaklar

“Hayat Boyu Öğrenme” Projesi İçin Birlikte Çalışacaklar

Süleymanpaşa Belediyesi ile Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Hayat Boyu Öğrenme” işbirliği protokolü imzalandı. Protokole göre Süleymanpaşa Belediyesi bina, Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ise öğretmen desteği verecek.

Süleymanpaşa Belediyesi ile Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in de katıldığı imza töreninde, Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ve Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün eğitim faaliyetlerini birlikte yürütmek adına işbirliği yapıldığının altı çizildi. Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün öğretmen desteği vereceği, belediye ve milli eğitim müdürlüğü binalarının ortak kullanılacağı ve eğitim programlarını tamamlayanlara MEM onaylı belge verileceği anlaşma kapsamında eğitim faaliyetlerindeki öncelikler de netleştirildi.

Yapılan anlaşmayı açıklayan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Aslında bu işbirliği ile şehrimizde dev bir adım atmış oluyoruz. Halkımızın daha nitelikli eğitimler alabilmesi adına biz belediyemizin kapılarını milli eğitime, milli eğitim de kendi kapılarını bizlere açtı. Bu sayede çok verimli çalışmalar ortaya çıkacak. Önceliğimiz; kadınlarımız, çocuklarımız ve dezavantajlı gruplarımız olacak. İlk faaliyetimiz olan çocuklara yönelik yaz okullarımıza, 23 Haziran’da 16 ayrı branş ile başlayacağız. Şehrimize hayırlı olsun.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1366 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu