Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne, 11 Hibe Araç
reklam
14 Ağustos 2019
Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne, 11 Hibe Araç

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne, 11 Hibe Araç

EDS kapsamında Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Çorlu Belediyesi arasında 19 Nisan 2019 tarihinde imzalanan protokol gereği Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün kullanımına tahsis edilen 11 hizmet aracı için devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) kapsamında Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Çorlu Belediyesi arasında 19 Nisan 2019 tarihinde imzalanan protokol gereği Çorlu Belediyesi tarafından temin edilen 11 hizmet aracı, Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü personelinin kullanımına sunuldu. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası bahçesinde düzenlenen devir teslim törenine; Çorlu İlçe Kaymakamı Cafer Sarılı, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu İlçe Başkanı Özgür Ertaş, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Kum, Güner Çetin, Kemaleddin Avcı ve Özcan Veysel Tunçcan, belediye meclis üyeleri, emniyet mensupları, siyasi partilerin ilçe yönetim kurulu üyeleri ve ilçede görev yapan çok sayıda basın mensubu katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan ve şehirdeki huzurun ve güvenin sağlanabilmesi için Emniyet Teşkilatı’mızın önemli sorumlulukları olduğunu vurgulayan Çorlu İlçe Kaymakamı Cafer Sarılı, Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edilen araçlar için Çorlu Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti. Kaymakam Sarılı’nın ardından söz alan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ise, “Çorlu’daki tüm kurumlarla, koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Çorlu’nun huzuru ve refahı için de tüm kurumlara destek olmaya devam edeceğiz. Çorlu Belediyesi olarak, Emniyet Teşkilatı’mıza 11 yeni hizmet aracının devir teslimini bugün gerçekleştiriyoruz. Emniyet Teşkilatı’mız, polisimiz bu araçlarla aramızda biraz daha fazla gezerek, güvenliğin daha sağlıklı bir şekilde sağlayacaklar. Bugün teslimini yaptığımız araçların, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından anahtar teslim töreni gerçekleştirildi. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’un sembolik anahtarı Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu’na teslim etmesinin ardından hizmet aracı devir teslim töreni sona erdi.
Editör : Tuğberk Erdem
1597 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu