Farkındalık Yaratmak İçin, 30 Haziran’da Temizliğe!
reklam
14 Ağustos 2019
Farkındalık Yaratmak İçin, 30 Haziran’da Temizliğe!

Farkındalık Yaratmak İçin, 30 Haziran’da Temizliğe!

Ünlü sanatçı Haluk Levent’in kurup genel başkanlığını yaptığı Ahbap’ın Tekirdağ yapılanması olan Ahbap Tekirdağ, ses getirecek bir çalışmaya imza atmaya hazırlanıyor. Ahbap Tekirdağ, farkındalık yaratmak için 30 Haziran 2019 Pazar günü çöp toplayacak

Süleymanpaşa ve Çerkezköy ilçelerinde gerçekleştirilecek organizasyonlarda, tamamen gönüllülerden oluşan Ahbap ekibi, doğanın kirletilmesinin önüne geçmek ve farkındalık yaratmak için temizlik çalışması yapacak. Etkinlik kapsamında; 30 Haziran 2019 Pazar günü saat 17.00’de Çerkezköy İlçesi Kızılpınar Mahallesi Kocameşe Piknik Alanı, aynı gün saat 18.00’de ise Süleymanpaşa İlçesi Atatürk Ormanı temizlenecek.

Yapılacak etkinliğe tüm halkı davet eden Ahbap Tekirdağ ekibi, “Bizler; hiçbir siyasi yapının altında olmayan, hiç kimseyi ayırmayan, kendimizi, şehrimizi, bölgemizi, ülkemizi ve hatta dünyamızı olumsuzluklardan arındırıp geliştirmek üzere tamamen gönüllü olarak bir araya gelmiş insanlarız. Ahbap’ın özünde ‘İyilik’ var ve iyilik çerçevesinde bir aradayız. 30 Haziran 2019 Pazar günü yapacağımız çalışma ile de her geçen gün kirlenen dünyamızı belki arındıramayacağız, ancak sizlerle birlikte bir nebze de olsun farkındalık yaratarak kirlenmenin yavaşlamasını sağlayacağız. Bu noktada tüm çevre dostu Tekirdağlıları etkinliğimize katılmaya davet ediyoruz. Bizleri, Ahbap Tekirdağ araması ile facebook, twitter ve instagram’dan takip edip tüm sorularınızı sorabilir, sizler de aramıza katılabilirsiniz. Farkındalık yaratmak ve daha temiz bir gelecek hayaliyle hepinizi etkinliğimize bekliyoruz.” açıklamasında bulundu.
Editör : Tuğberk Erdem
1449 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu