Merakla Beklenen Fotoğraf Günleri, Orion AVM’de Başlıyor
reklam
14 Ağustos 2019
Merakla Beklenen Fotoğraf Günleri, Orion AVM’de Başlıyor

Merakla Beklenen Fotoğraf Günleri, Orion AVM’de Başlıyor

Orion Alışveriş Merkezi ve Pera Fotoğrafçılık Kulübü işbirliğiyle düzenlenen benzersiz bir fotoğraf etkinliği, 01 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Fotoğrafçıları bir araya getirecek olan etkinliğe, önemli fotoğraf sanatçıları ve ustaları katılacak.

Fotoğraf sanatının usta isimlerini ve fotoğraf meraklılarını buluşturacak olan Orion Fotoğraf Günleri, Pazartesi günü başlayarak Temmuz ayı boyunca devam edecek. Etkinlik kapsamında Trakya genelinden 25 fotoğraf sanatçısının sunumları izleyiciyle buluşacak. Pera Fotoğraf Kulübü’nün eğitmenlerince düzenlenecek workshoplarda, fotoğrafın püf noktaları anlatılacak. Ay boyunca düzenlenecek tüm workshop, sunum, sergi ve etkinliklere dileyen herkes ücretsiz olarak katılabilecek.

Fotoğrafa ilgi duyan ve daha iyi fotoğraf çekmek isteyen herkesin katılabileceği workshoplar da etkinlik kapsamında yer alıyor. Pera Fotoğrafçılık Kulübü eğitmenleri Burak Üntürk ve Onur Orhan tarafından yürütülecek workshop çalışmalarında “Temel Fotoğrafçılık”, “Fotoğrafta Kompozisyon”, “Manzara/Doğa Fotoğrafçılığı” ve “Portre Fotoğrafı” gibi konular işlenecek. Ayrıca, cep telefonlarıyla daha iyi fotoğraf çekmek isteyen herkes için “Cep Telefonuyla Fotoğrafçılık” başlığı altında püf noktaları ve teknikler anlatılacak.

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF), Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği (TEFSAD), Tekirdağ Fotoğraf Derneği (TEFOD), Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği (EFOD), Kırklareli Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (KIFSAD) ve Pera Fotoğrafçılık Kulübü’nün eğitmenleri ve sanatçıları, bağımsız fotoğrafçılar, muhteşem fotoğraflardan oluşan sunumlarıyla Orion’da olacak. Behiç Günalan, Enver Şengül, Erdoğan Özen, Hakan Tokuç, Mehmet Çevik, Selçuk Balaban, Serdar İyiiz, Yekta Ali Kurtuluş ve daha pek çok isim fotoğraflarını ve çok kıymetli deneyimlerini paylaşacak.
Editör : Tuğberk Erdem
1593 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu