1 Ay Boyunca Devam Eden Fotoğraf Günleri, Sona Erdi
reklam
14 Ağustos 2019
1 Ay Boyunca Devam Eden Fotoğraf Günleri, Sona Erdi

1 Ay Boyunca Devam Eden Fotoğraf Günleri, Sona Erdi

Fotoğraf sanatının usta isimlerini ve fotoğraf meraklılarını Temmuz ayı boyunca buluşturan Orion Fotoğraf Günleri, 28 Temmuz Pazar günü düzenlenen kokteyl ile sona erdi. Kapanış kokteylinde, Minik Fotoğrafçılar Yarışması’nın ödül töreni de düzenlendi

Orion Alışveriş Merkezi ve Pera Fotoğrafçılık Kulübü işbirliğiyle düzenlenen Orion Fotoğraf Günleri, 28 Temmuz Pazar günü düzenlenen kapanış kokteyli ile Trakya fotoğrafçılarını son kez bir araya getirdi. Orion AVM’nin alt katında yer alan etkinlik alanında düzenlenen kapanış ve teşekkür kokteyline; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, belediye meclis üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri, Trakya’daki fotoğraf derneklerinin başkanları ve üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Orion Fotoğraf Günleri kapsamında yapılan etkinliklerle ilgili kısa filmin izlenmesinin ardından, ay boyunca sunumlarını fotoğrafseverlerle buluşturan fotoğraf sanatçılarına ve düzenlenen workshoplarda eğitim veren Pera Fotoğrafçılık Kulübü eğitmenleri Burak Üntürk ve Onur Orhan’a tek tek teşekkür edildi. Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği (EFOD) Başkanı Serdar İyiiz, Kırklareli Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (KIFSAD) Başkanı Ali Gökçen, Tekirdağ Fotoğraf Derneği (TEFOD) Başkanı Halil İbrahim Üzmezoğlu, Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği (TEFSAD) Başkanı Mehmet Çevik ve Beylikdüzü Fotoğraf Derneği (BEYFOTODER) Başkanı Tülay Emek’e etkinliğe sağladıkları katkılar ve katılımları için teşekkür plaketi sunuldu. Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) Başkan Yardımcısı Serdar İyiiz tarafından da, fotoğraf sanatına sağlanan katkılardan ve Türkiye’de ilk niteliği taşıyan böylesine uzun soluklu ve geniş katılımlı bir fotoğraf etkinliği gerçekleştirmeleri dolayısıyla Orion AVM ve Pera Fotoğrafçılık Kulübü’ne teşekkür plaketi takdim edildi.

Etkinliğin sonunda Minik Fotoğrafçılar Yarışması’na katılarak dereceye giren çocuklara da ödülleri, fotoğraf dernekleri başkanları tarafından bir törenle verildi. Konukların toplu hatıra fotoğrafı çekimlerinin ardından kokteyl sona erdi.
Editör : Tuğberk Erdem
1554 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu