Pakistanlı İş Adamlarından Çorlu TSO’ya Ziyaret
reklam
15 Ağustos 2019
Pakistanlı İş Adamlarından Çorlu TSO’ya Ziyaret

Pakistanlı İş Adamlarından Çorlu TSO’ya Ziyaret

Pakistanlı bir grup iş adamı, temaslarda bulunmak üzere ilçemizi ziyaret etti. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO)’nın misafiri olan heyet, bölgemizde bulunan konut projelerini, ASB ve OSB bölgelerini gezerek incelemelerde bulundu.

Evenew  İş Danışmanlık Ltd. Şti. CEO (Chief Executive Officer-Genel Müdür)’su  Nadeem Ahmed Khan, firma yöneticileri Nalân Dal, Muhammad Nasir, Ahsan Jamal, Zubair Ahmad Khan ve Bayram Karacan ile Muham Azhar Kiyeni, Hafiz Mubeen, Şakir Karakoyun ve Ercan Karacan’ın bulunduğu yatırımcılar heyeti, 18 Temmuz 2019 tarihinde Çorlu TSO’yu ziyaret ederek iki ülke arasındaki işbirliğinin ve ticaretin artması üzerine fikir alışverişinde bulundular. Ziyarette; Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Üyeleri Cem Tunalı, Mehmet Manav, Meclis Üyeleri; Gökhan Tunalı, Kadir Emre Uzun ve Hüseyin Yüksel ile Genel Sekreter İbrahim Karağöz de hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, “Çorlu’muz, konum olarak İstanbul’a ve Avrupa sınırına yakınlığından dolayı oldukça önemli bir noktada bulunmaktadır. Tekirdağ’ımız, 1 milyonun üzerinde nüfusa sahip. Üretimde ve ihracatta, Türkiye’nin 4’üncü ve 5’inci sırasında konumlanan bir şehir… Bunun için de üretimin yüzde 80’i, Çorlu ve Çerkezköy bölgesinde yapılmaktadır. Bölgemiz, Türkiye’nin en çok göç alan ve her dönem ilk 3’e giren şehirlerinden biridir. Yeni düzende İstanbul’da sanayileşmeye izin verilmiyor. Mevcutların da şehir dışına çıkması konusunda teşvik ediliyor. Bundan dolayı çok hızlı büyüyoruz. Bölgemizde 13 tane OSB, 1 tane de ASB mevcut. Türkiye’nin en büyük konteyner limanı olmak üzere 4 tane liman var. Havalimanımız var. İstanbul Edirne arasında, Avrupa’ya bağlayacak olan hızlı tren mevcut. Avrupa’ya ulaşımda bütün karayolları, bizim üzerimizden geçmektedir. Bölgemiz çok cazip bir yatırım merkezidir. Pakistanlı yatırımcıların Çorlu’daki iş fırsatlarını değerlendirmeleri  ve yatırım yapmaları bölgemiz adına katma değer yaratacaktır.” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
1286 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu