S-400’ler Konusunda, AK Parti Hükümeti’ni Destekliyoruz
reklam
15 Ağustos 2019
S-400’ler Konusunda, AK Parti Hükümeti’ni Destekliyoruz

S-400’ler Konusunda, AK Parti Hükümeti’ni Destekliyoruz

Saadet Partisi (SP) Tekirdağ İl Teşkilatı, Temmuz Ayı İl Divan Toplantısı’nı gerçekleştirdi. SP Kapaklı İlçe Teşkilat Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya il başkan yardımcıları, ilçe başkanları ve ilçe sorumluları katıldılar.

Temmuz Ayı Faaliyet Raporu’nun görüşülmesinin ardından katılımcılara hitaben bir konuşma yapan SP Tekirdağ İl Başkanı Feti Pehlivan, SP olarak her zaman gerçekleri söylediklerini ve ‘hayra motor, şerre firen’ olmaya devam edeceklerini söyledi. Pehlivan, “Kim ne derse desin, bizler Hakk’ı tutup kaldıracağız.” dedi.

Konuşmasına devam eden ve hükümetin izlediği politikalarda hatalar yaptığını belirten Pehlivan, “Hükümetin politikalarında, fevkalade yanlışlıklar var. Ancak, S-400’ler konusunda hükümetin tavrına tam destek veriyoruz. Verdiğimiz de yeni değil, 2 senedir söylüyoruz. Buradaki tavrı isabetli… Biz Amerika’ya kendi savunmamız noktasında mahkûm kalamayız. Bundan dolayı da biz kendi savunmamızı kendi imkânlarımızla sağlamak zorundayız. Bu bir politikadır. Bunun da arkası gelmelidir. Bu noktada hükümetin ortaya koyacağı ciddi her projeye destek veririz. Bizim desteğimiz psikolojiktir, siyasidir. Ama önemlidir kanaatindeyiz. Onun için meseleye o noktada farklı yaklaşıyoruz. Ama şunu da söyledik; S-400’ler, S-400’lerden ibaret değildir. Bu politikanın arkasının gelmesi icap eder. Önemli olan, bizim kendi ayaklarımızın üzerinde duracak bir noktaya gelmemizdir. Yani kendi savunma silahlarımızı, kendimiz üretmek mecburiyetindeyiz.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1435 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu