Üniversite Adaylarına, Tercih Danışmanlık Hizmeti
reklam
15 Ağustos 2019
Üniversite Adaylarına, Tercih Danışmanlık Hizmeti

Üniversite Adaylarına, Tercih Danışmanlık Hizmeti

Süleymanpaşa Belediyesi, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Namık Kemal Üniversitesi işbirliğinde ücretsiz olarak “Tercih Danışmanlık Hizmeti” verdi. Tekira AVM önünde kurulan stantta, üniversite adaylarının tercih konusundaki soruları yanıtlandı.

Üniversite adaylarının eğitim görmek istedikleri bölümler ve aldıkları puanlar doğrultusunda, uzman eğitmenler tarafından bilgilendirmelerin yapıldığı hizmet ile ilgili açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Geleceğimizin teminatı gençlerimizin, yüksek öğrenim tercihlerini en doğru biçimde gerçekleştirmelerine yardımcı olmak adına belediyemiz, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Namık Kemal Üniversitesi işbirliğinde sunulan ‘Üniversite Tercih Danışmanlık Hizmeti’, 2 gün boyunca Tekira AVM önünde kurulan stantta hizmet verdi. Üniversite adayları, uzman eğitmenlerden 09.00-17.00 saatleri arasında danışmanlık desteği aldı. Oldukça verimli bir çalışma oldu ve onlarca gencimizin ve ailelerinin aklındaki soru işaretlerini giderdik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tüm kardeşlerimize başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Öğrenciler ve öğrenci yakınlarının yoğun ilgi gösterdiği stantta ayrıca Namık Kemal Üniversitesi’nin tanıtımı da yapılırken, şehrin 3 değerli kurumu tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilen faaliyet vatandaşların takdirini kazandı.

Editör : Tuğberk Erdem
1265 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu