Kurban Satış Merkezi’nde, Hazırlıklar Sürüyor
reklam
15 Ağustos 2019
Kurban Satış Merkezi’nde, Hazırlıklar Sürüyor

Kurban Satış Merkezi’nde, Hazırlıklar Sürüyor

Kurban Bayramı’nın yaklaşmasına kısa bir süre kala hazırlıklarını sürdüren Çorlu Belediyesi, Kurban Satış Merkezi’nde çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Hazırlıklar kapsamında çalışmalar son aşamaya gelirken satış tarihleri de belirlendi.

Çorlu Belediyesi tarafından vatandaşlarımız ve büyük ve küçükbaş hayvan yetiştiricilerine destek olabilmek için Kurban Satış Merkezi’nde yürütülen hazırlıklar tamamlanıyor. Buna göre; Çorlu Belediyesi Kurban Satış Merkezi’nde 2019 yılı kurbanlık büyükbaş hayvan satışları 27 Temmuz 2019 Cumartesi günü, küçükbaş hayvan satışları ise 03 Ağustos 2019 Cumartesi günü başlayacak.

2019 yılında Çorlu Belediyesi Kurban Satış Merkezi’ne yaklaşık olarak 500 adet büyükbaş ve 2 bin 500 adet civarında da küçükbaş hayvanın gelmesi beklenirken, satışlar her yıl olduğu gibi bu yıl da Hıdırağa Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Caddesi’nde kurulan alanda gerçekleştirilecek. Kurban Satış Merkezi’nin hemen karşısında bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çorlu Mezbahası ise Kurban Bayramı’nın ilk 3 gününde hizmet verecek.

Çorlu Mezbahası’nda büyükbaş hayvan kesim ücreti 350 TL, küçükbaş hayvan kesim ücreti ise parçalama dâhil 90 TL olarak belirlendi. Özel kesim istasyonlarını ve mezbaha gibi alanları kullanmak istemeyen vatandaşlar ise Cemaliye Mahallesi’nde kurulu bulunan Çorlu Belediyesi Kapalı Pazar Yeri’nde kesim yapabilecekler. Burada yapılacak kesimlerde küçükbaş kurbanlıklar için 30 TL, büyükbaş kurbanlıklar için ise 70 TL ücret ödenecek.

Konuya ilişkin olarak detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, 444 99 59 no’lu telefondan Çorlu Belediyesi Hayvan Bakımevi’ne ulaşabilecekler.
Editör : Tuğberk Erdem
1193 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu