Çorlu Alışveriş Fuarı, Düzenlenen Törenle Açıldı
reklam
15 Ağustos 2019
Çorlu Alışveriş Fuarı, Düzenlenen Törenle Açıldı

Çorlu Alışveriş Fuarı, Düzenlenen Törenle Açıldı

Çorlu’nun ticari ve kültürel hayatına canlılık katacak olan Çorlu Alışveriş Fuarı (ÇAF), düzenlenen açılış töreniyle başladı. Bir dizi etkinlikle başlayan fuarın ilk gününde sahne alan Aydilge, alanı dolduran hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

2’nci Çorlu Alışveriş Fuarı kapsamında; 12’nci Çorlu Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 2’nci Hayvancılık Süt ve Süt Ürünleri Endüstri İş Makineleri Fuarı, 7’nci Otomobil ve Aksesuarları, Motosiklet ve Bisiklet Fuarı’nın da gerçekleştirildiği etkinlik, Türkiye'nin en büyük açık fuar alanı unvanına sahip olan Çorlu Yeni Fuar Alanı’nda başladı. Fuara; Tekirdağ Valiliği, Çorlu Kaymakamlığı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Belediyesi, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Çorlu Ziraat Odası, TÜRSAB, Trakya Kalkınma Ajansı, Çorlu Esnaf ve Sanatkârlar Odası, SS Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, dernekler, kurum ve kuruluşlar da destek verdi. Yapılan konuşmaların ardından fuar açılışı gerçekleştirilirken, protokol mensupları stantları ziyaret ederek katılımcılar ile bir süre sohbet etti.

Fuar kapsamında şehir genelinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirilirken gece ise fuar alanında Aydilge konseri düzenlendi. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt Çorlu halkı adına Aydilge’ye çiçek takdim ederken, sanatçı kıpır kıpır şarkılarıyla konser alanını dolduran hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
Editör : Tuğberk Erdem
1305 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu