Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonu, ÇBSK’yı Konuk Ediyor
reklam
21 Ağustos 2019
Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonu, ÇBSK’yı Konuk Ediyor

Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonu, ÇBSK’yı Konuk Ediyor

Kendi tesislerinde yapılan yenileme ve düzenleme çalışmaları süren Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Basketbol Takımı alt yapı sporcuları antrenmanlarını, Velimeşe Mahallesi’nde bulunan Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda yapıyor.

Velimeşe Mahallesi’nde hizmet vermekte olan Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonu, ÇBSK Basketbol Takımı alt yapı sporcularını konuk ediyor. Çorlu Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nun tadilatta olmasından dolayı antrenmanlarını Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda yapan ve spor tesisinin tüm imkânlarından yararlanan sporcular, böylesine güzel bir komplekste antrenman yapmaktan dolayı çok memnun olduklarını dile getirdiler. Belirlenen günler içerisinde basketbol antrenmanlarını Velimeşe’de yapan sporcular, tesisi kullanmalarına imkân sağlayan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Başkan Yardımcısı Ayça Albayraktar’a teşekkürlerini de ilettiler.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in ilçeye çok güzel bir tesis kazandırdığını ifade eden ÇBSK Başkanı Hasan Eligül, “Voleybol, basketbol ve hentbol gibi farklı spor branşlarının yapıldığı bu güzel tesiste çocuklar, en iyi şartlarda spor yapıyor. Ergene Belediyesi’nin spora vermiş olduğu önem ve değer, bu muhteşem tesis ile daha da iyi anlaşılıyor. ÇBSK olarak oyuncularımızın antrenmanlarını burada yapmalarından dolayı çok memnunuz.” dedi.

Komşu belediyelerin spor takımlarına, Ergene Belediyesi’ne ait spor tesislerinin kapılarının sonuna kadar açık olduğunu belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’ne yeni sezonda başarı dileklerinde bulundu.

Editör : Tuğberk Erdem
1451 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu