Bayan Kuaförlerinden Devlet Hastanesi’nde Ücretsiz Bakım Hizmeti
reklam
14 Kasım 2019
Bayan Kuaförlerinden Devlet Hastanesi’nde Ücretsiz Bakım Hizmeti

Bayan Kuaförlerinden Devlet Hastanesi’nde Ücretsiz Bakım Hizmeti

Ergene Belediyesi’nin açmış olduğu Bayan Kuaförlük Kursu’nda eğitim almış olan kursiyerler, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Çorlu Devlet Hastanesi’nde yatmakta olan hastalara ücretsiz saç kesimi ve el ayak tırnak bakım hizmeti veriyor.

Ergene Belediyesi’nin hayata geçirdiği meslek edindirme kursları kapsamında Bayan Kuaförlük Kursu’nda eğitim gören 16 kursiyer, Sosyal Sorumluluk Projesi dâhilinde Çorlu Devlet Hastanesi’nde yatmakta olan hastaların saç kesimi ile el ayak tırnak bakımlarını yapıyor.

Kalfalık belgelerini aldıktan sonra ustalık belgelerini almak için eğitimlerine devam eden kursiyerler, haftada 2 gün olmak üzere saat 09.00 ile 13.00 saatleri arasında yoğun bakım ve diğer hasta servislerinde yatmakta olan hastaların saç kesimlerini ve el ayak bakımlarını yaparken proje Kasım ayına kadar devam edecek.

Sosyal Sorumluluk Projesi’nin topluma hizmet amaçlı olduğunu belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Belediyemizin düzenlemiş olduğu bu güzel proje ile hastalarımıza hem moral veriyoruz hem de saç kesim ve el ayak bakımlarını yapıyoruz. Onların yüzlerini güldürmek ve mutlu etmek, bizleri çok memnun ediyor. Ergene Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Hastalarımızın yüzlerinin gülmesi her şeye değer. Ben bu güzel projede emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyor, tüm hastalarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum.” dedi.

Kursiyerler daha önce de yaşamlarını evlerinde sürdüren hasta ve yaşlı vatandaşların saç kesim ile el ayak bakımlarını yapmıştı.
Editör : Tuğberk Erdem
1012 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu