CHP’liler, Diyarbakırlı Anneler İçin Tek Laf Edemiyorlar!
reklam
14 Kasım 2019
CHP’liler, Diyarbakırlı Anneler İçin Tek Laf Edemiyorlar!

CHP’liler, Diyarbakırlı Anneler İçin Tek Laf Edemiyorlar!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin, “PKK’nın HDP eliyle dağa kaçırdığı çocukların annelerinin başlattığı eylemle ilgili olarak CHP’nin tek kelime edememesini, halkımızın vicdanına bırakıyorum.” dedi.

“Diyarbakır Anneleri” için destek açıklamasında bulunan AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin, HDP aracılığıyla terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan annelerin evlatlarına kavuşmalarını gönülden arzu ettiklerini ve terör nedeniyle artık annelerin ağlamaması gerektiğini ifade etti.

Türkiye gündemine oturan Diyarbakır Anneleri’nin sesinin her yerde duyulduğunu, ancak CHP’nin Diyarbakır Anneleri’ne kulaklarının sağır, dillerinin lal olduğunu belirten İlçe Başkanı Çetin, “Çocukları kaçırılan vatandaşlarımızın, HDP binasına gitmelerinin bir anlamı var. Çünkü HDP, PKK’nın siyasi kolu gibi çalışarak ellerindeki imkânı terör örgütüne eleman sağlamak için kullanıyor. CHP, bu konuda tek bir söz söyleyemiyor? Çünkü siyasi ortaklıklarının zarar görmesinden endişe ediyorlar. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum atandığı zaman süratle açıklama yapanlar ve bulduğu ilk uçak biletiyle Diyarbakır’ın yolunu tutup terör ortakçılarına teselli verenler, nedense Diyarbakırlı analar için tek laf edemiyor.” diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun uzatılan her mikrofona insan hakları, eşitlik ve yaşama hakkı cümleleriyle başlayan ifadelerde bulunduğunu anımsatan Çetin, “Diyarbakırlı anaların hakkı yok mu? Neden Sayın Kılıçdaroğlu’ndan çıt çıkmıyor! Belediyelere kayyum atandığında soluğu Diyarbakır’da alan Ekrem İmamoğlu, neden Diyarbakırlı anaların yanına gitmedi? Zihinlerinde, ortaklıklarının sağlığı ve ‘Nasıl 3-5 oy daha fazla alırım’ kaygısı taşıyanlar, anaların ağlamasına ses çıkaramazlar. PKK’nın HDP eliyle dağa kaçırdığı çocukların annelerinin başlattığı eylemle ilgili olarak CHP’nin tek kelime edememesini, halkımızın vicdanına bırakıyorum.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1094 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu