2019’un İlk 10 Ayında, Toplam 60 Bin Ton Asfalt Atıldı
reklam
15 Kasım 2019
2019’un İlk 10 Ayında, Toplam 60 Bin Ton Asfalt Atıldı

2019’un İlk 10 Ayında, Toplam 60 Bin Ton Asfalt Atıldı

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ve yüklenici firmalar, ilçe genelinde yol ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. Devam eden faaliyetler kapsamında 2019 yılının ilk 10 aylık sürecinde 60 bin tonun üzerinde asfalt serimi yapıldı.

Çorlu genelindeki farklı bölgelerde yol, parke taşı ve kaldırım yapım çalışmalarına devam eden Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol ve Kaldırım Ekipleri ile yüklenici firma ekipleri, çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

İlçe genelinde yürütülen faaliyetleri değerlendiren Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, ekiplerin özverili çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi. Sarıkurt, yaptığı açıklamada, “Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik şartları da göz önüne alırsak, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ile yüklenici firma ekiplerimiz tarafından, geride kalan 10 aylık süreç içerisinde önemli büyüklükte bir çalışma gerçekleştirildi. Bu süreçte Çorlu’muz genelinde 60 bin tonun üzerinde asfalt serimi gerçekleştirirken, 71 bin 150 m² parke taşı ve 18 bin 200 metre bordür döşemesi yapıldı. Şehrimizde; TESKİ, TREDAŞ ve telekomünikasyon firmaları tarafından yürütülen çalışmalar ya da hava şartları nedeniyle bozulan yollarda yama ve tadilat çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yollarda tamir ve tadilat yapan ekiplerimiz, hava şartları elverdiği sürece çalışmalarına devam edecekler.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1292 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu