Çorlu TSO’dan, Bin Öğrenciye Ayakkabı Yardımı
reklam
16 Kasım 2019
Çorlu TSO’dan, Bin Öğrenciye Ayakkabı Yardımı

Çorlu TSO’dan, Bin Öğrenciye Ayakkabı Yardımı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Marmaraereğlisi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilköğretim öğrencileri arasından belirlenen ve ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen bin öğrenciye ayakkabı yardımı yaptı.

Çorlu TSO, ilköğretim öğrencileri arasından belirlenen ihtiyaç sahibi bin öğrenciye, ayakkabı yardımı yaptı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı’nda öğrencilere yapılacak giyecek yardımı kapsamında gönderdiği nakdi yardım ile alınan ayakkabılar, Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürü Besim Dede ve Marmaraereğlisi İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Serdar Gündüz’e teslim edildi. 22 Ekim 2019 Salı günü gerçekleştirilen teslimat töreninde Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ersoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Haşim Yiğit ve Mehmet Manav ile Genel Sekreter İbrahim Karağöz de hazır bulundu.

İHTİYACI OLAN ÖĞRENCİLERE ULAŞTIRACAĞIZ

Konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürü Besim Dede, “İlçemizde bulunan okullarımızda, ihtiyaç sahibi olan öğrencilerimizi ve yetim çocuklarımızı tespit ettik. Bu tespit sırasında, okul müdürlerimizden gerekli bilgiyi aldık. Bugün burada, Çorlu TSO tarafından temin edilen ayakkabıları teslim alarak ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştıracağız. Umarım bu gibi sosyal yardımların devamı gelir.” dedi.

ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİZ

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ise, “İlçe Milli Eğitim Müdürlerimizin belirlediği okullarda, toplam bin öğrenciye ayakkabı yardımı yapmış bulunmaktayız. Amacımız, yaklaşan kış ayları öncesinde öğrencilerimizin eksikliklerini bir nebze de olsa giderebilmektir. Bizler, sosyal sorumluluk adına elimizden gelen tüm desteği vereceğiz. Bu imkânı bizlere sağlayan siz değerli müdürlerimize ve öğretmenlerimize, teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Editör : Tuğberk Erdem
1090 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu