02 Kasım Cumartesi Günü Maskeni Tak, Farkındalık Yarat!
reklam
16 Kasım 2019
02 Kasım Cumartesi Günü Maskeni Tak, Farkındalık Yarat!

02 Kasım Cumartesi Günü Maskeni Tak, Farkındalık Yarat!

LÖSEV, herkesi lösemili çocuklara destek olmaya davet ediyor! Lösemili çocukların kendilerini korumak için taktıkları maske sembol oldu! Amaç, löseminin önlenebilir ve tedavi edilebilir bir hastalık olduğunu milyonlara duyurmak…

LÖSEV, löseminin önlenebilen ve tedavi edilebilen bir hastalık olduğunu anlatmak için 02-08 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda Türkiye’nin dört bir yanında farkındalık etkinlikleri düzenleyecek. Çeşitli etkinlikler ile löseminin çaresiz bir hastalık olmadığı, tedavi süresince takılan maskenin, enfeksiyondan korunmak için kullanıldığı anlatılacak. Maskeleri nedeniyle sosyal dışlanmayla karşı karşıya kalan çocuklar, yılın bir haftası da olsa hatırlanacak.

Löseminin bulaşıcı bir hastalık olmadığına dikkat çekmek için düzenlenen etkinlikler kapsamında bilgilendirme seminerleri gerçekleştirilecek. Milli Eğitim müfredatında da kendine yer bulan Lösemili Çocuklar Haftası, birçok farkındalık etkinliğine ev sahipliği yapacak.

02-08 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda çocuklarımızın fiziki ve sosyal hayatlarında yaşadıkları sıkıntılara dikkat çekmek ve onlara destek olmak amacı ile 02 Kasım Cumartesi günü 13.00-14.00 saatleri arasında Çorlu Salih Omurtak Caddesi’nde kortej yürüyüşünde, çocuklarımız ve ailelerimiz maskelerini takarak yürüyecek. 03 Kasım Pazar günü ise Tekirdağ sahildeki Mutlukent Çay Bahçesi önünde farkındalık etkinlikleri düzenlenecek.
Editör : Tuğberk Erdem
1313 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu