Cumhuriyet Bayramı’nda, Ziynet Sali Rüzgârı Esti
reklam
16 Kasım 2019
Cumhuriyet Bayramı’nda, Ziynet Sali Rüzgârı Esti

Cumhuriyet Bayramı’nda, Ziynet Sali Rüzgârı Esti

Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 96’ncı yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Ziynet Sali Konseri, binlerce Çorlulu’yu coşturdu. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Ziynet Sali, Çorlulular’a unutulmaz bir Cumhuriyet Bayramı yaşattı.

Çorlu Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Yürüyüşü’nün akabinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Ziynet Sali Konseri, Cumhuriyet coşkusunu doruğa çıkardı. Binlerce kişinin katıldığı konserde Çorlu halkı, Ziynet Sali’nin seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar ve marşlar eşliğinde, Cumhuriyet’imizin 96’ncı yılını büyük bir heyecanla kutladı.

Konser öncesinde halka seslenen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Barışın ve huzurun gölgesinde büyüyen dev bir çınar olan Cumhuriyet’imiz, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği en kıymetli hazinemizdir. Şehitlerimizin kanlarıyla sulanan bu topraklar üzerinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşayacak, nesilden nesile aktarılacak ve Türk milletinin ellerinde daha da yücelecektir. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti'ni korumak, yüceltmek, gelecek nesillere taşımak; Cumhuriyeti kuran Mustafa Kemal Atatürk ve dava arkadaşlarına, bu uğurda nice bedeller ödeyen milletimize karşı tarihi sorumluluğumuzdur. Bu sorumluluğun bilinci ile ‘Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir.’ diyen ve Türkiye Cumhuriyeti’ni bizlere emanet eden Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda daima ilerleyeceğimize söz veriyoruz. En güzel bayramımızı kutlamak için bugün burada bulunan; bu gururu, bu coşkuyu bizlerle birlikte yaşayan siz sevgili Çorlulu hemşehrilerim; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mız kutlu olsun! Aydınlık gelecekler, bizimle olsun!” dedi. Başkan Sarıkurt’un ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun Çorlu halkına seslendi ve tüm Çorlulular’ın ve Tekirdağlılar’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Konuşmaların ardından sevilen sanatçı Ziynet Sali sahneye çıkarak birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Ziynet Sali’ye çiçek takdim etti ve takdimin ardından hep birlikte sahnede İzmir Marşı’nı seslendirdiler. Sonrasında günün anısına özel özçekim gerçekleştirdiler. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan sanatçı Ziynet Sali, sevilen şarkılarını seslendirerek Çorlulular’a unutulmaz bir Cumhuriyet Bayramı yaşattı.
Editör : Tuğberk Erdem
1213 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu