İYİ Parti Trakya Teşkilatları, Tekirdağ’da Toplandı
reklam
22 Kasım 2019
İYİ Parti Trakya Teşkilatları, Tekirdağ’da Toplandı

İYİ Parti Trakya Teşkilatları, Tekirdağ’da Toplandı

İYİ Parti’nin Trakya Değerlendirme Toplantısı, İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanlığı binasında yapıldı. Toplantıya; Tekirdağ Milletvekili Enes Kaplan, Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar ile Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli İl Başkanları da katıldı.

Değerlendirme Toplantısı’nın açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, “İYİ Parti, üye çalışmalarına tüm illerde devam etmektedir. Bu toplantımızda olduğu gibi kurumsallaşma çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren İYİ Parti, gelecek seçimlere daha güçlü bir şekilde hazırlık yapmaktadır. Tekirdağ’da olduğu gibi İYİ Parti, tüm illerdeki mahalle temsilciliklerini büyük bir hızla oluşturmaktadır. Teşkilat yapımız, giderek güçlenmektedir.” dedi.

İYİ Parti’nin millet için demokrasi yürüyüşü anlamına geldiğini ileri süren Alkaya, “Bundan sonra çalışmalarımızı daha da hızlandıracağız. Çünkü İYİ Parti’yi millet çağırıyor, millet O’nun bir an önce iktidar olmasını istiyor. Milletimiz biliyor ki İYİ Parti iktidarında; insanımız için özgürlük, devletimiz için itibar, milletimiz için demokrasi yürüyüşü olacaktır. Tüm toplumumuz için de ‘Büyük Türkiye Yürüyüşü’ olacaktır. Gerçekleştirmiş olduğumuz bu çalışmalar, Güçlü Türkiye Yürüyüşü’nün işaret fişeğidir.”  diyerek sözlerini tamamladı.

Toplantıda daha sonra teşkilat yapısı ve mali konularda izlenecek yol ile ilgili bilgiler verildi.

Editör : Tuğberk Erdem
1116 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu