Cumhuriyet Tırı, Ergeneli Vatandaşları Bekliyor
reklam
22 Kasım 2019
Cumhuriyet Tırı, Ergeneli Vatandaşları Bekliyor

Cumhuriyet Tırı, Ergeneli Vatandaşları Bekliyor

Atatürk Düşünce Derneği (ADD) tarafından hazırlanan ve Milli Mücadele’nin 100’üncü yıl dönümü dolayısıyla ülke genelinde ziyaretlerde bulunan Cumhuriyet Tırı, Ergene’ye geldi. 2 gün süreyle Ergene’de kalacak olan tır, ücretsiz olarak gezilebilecek.

Milli Mücadele’mizin 100’üncü yıl dönümü dolayısıyla hazırlanan Cumhuriyet Tırı, Ergene’ye geldi. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve yöre halkı, Sağlık Mahallesi Zabıta Noktası önünde bulunan tırı ziyaret etti. Tırın içinde ve önünde kurulan stantlarda; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını konu alan eserler, Cumhuriyet Kadınları’na ait fotoğraflar, Gazi’ye ve Cumhuriyet Kadınları’na ait sözleri içeren hediyelikler ve geçmiş döneme ait materyaller beğeniye sunuldu. 2 gün süreyle Ergene’de kalacak olan Cumhuriyet Tırı, ücretsiz olarak gezilebilecek.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan ve Cumhuriyet Tırı’na yoğun bir ilgi olduğunu belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Milli Mücadele’mizin 100’üncü yılında, Kurtuluş Savaşı’ndan Cumhuriyet’imizin kuruluşuna kadar geçen döneme ait olan fotoğraflar ve materyaller, Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından hazırlanan tır aracılığıyla halkımızın beğenisine sunuldu. 2 gün süre ile Ergene’mizde kalacak olan tırdaki fotoğraf sergisine, tüm Ergene halkımızı bekliyoruz. Cumhuriyet Tırı’nın halkımız tarafından ziyaret edilmesini ve bu büyük coşkunun hep birlikte yaşanmasını çok arzu ediyorum. Buraya gelen halkımız, o güzel duyguları burada tekrar yaşamış olacak.” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
1140 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu