Çorlu İlkokulu’nda Düzenlenen Kermes, Büyük İlgi Gördü
reklam
22 Kasım 2019
Çorlu İlkokulu’nda Düzenlenen Kermes, Büyük İlgi Gördü

Çorlu İlkokulu’nda Düzenlenen Kermes, Büyük İlgi Gördü

Çorlu İlkokulu Okul Aile Birliği Yönetimi, okul öğrencilerinin ihtiyaç duyduğu gereksinimleri karşılamak amacıyla kermes düzenledi. Okul bahçesinde düzenlenen ve velilerin oldukça yoğun ilgi gösterdiği organizasyon, 2 gün süreyle açık kaldı.

Çorlu İlkokulu Okul Aile Birliği Yönetimi, okul bahçesinde kermes düzenledi. Öğrenci velilerinin evlerinde hazırladıkları birbirinden lezzetli ürünlerin satışından elde edilen gelir ile okul öğrencilerinin ihtiyaç duyduğu gereksinimlerin karşılanması hedefleniyor.

2 GÜN SÜREYLE AÇIK KALACAK

Düzenlenen kermese ilişkin olarak detaylı açıklamalarda bulunan ve düzenledikleri kermesle okul öğrencilerinin ihtiyaç duydukları gereksinimleri bir nebze de olsa gidermek istediklerini ifade eden Çorlu İlkokulu Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Çam, “650 öğrencisi olan bir okuluz. Yeni açılan bir okul olduğumuz için, şu an için mevcut birçok eksiğimiz var. İşte bu ihtiyaçların bir bölümünü de olsa karşılayabilmek adına kermes düzenledik. 3’üncü ve 4’üncü sınıflar için Çarşamba günü, 1’inci ve 2’inci sınıflar için Perşembe günü düzenlenen kermesimiz, 2 gün süreyle açık kalacak. Satışlarımız, şu an için oldukça iyi gidiyor. Sabah saatlerinde başlayan satışlarımız, akşama kadar devam edecek. Geliri tamamen Okul Aile Birliği’mize kalacak olan organizasyon sonucunda, ihtiyaçlarımızın en azından bir bölümünü karşılamak istiyoruz. Açıkçası buradan, iyi bir gelir bekliyoruz.” dedi.

AHMET SARIKURT’TAN SÖZ ALDIK

Açıklamalarını sürdüren Çam, “Okulumuz, çok yeni bir okul. Ünilever-İş İlkokulu tam gün eğitime geçince, oradaki öğrenciler buraya geldi. Burası da tam gün eğitim veren bir okul. Geldiğimiz günden bu yana, ciddi sıkıntılar yaşadık. Ama bu sorunlarımızın teker teker üstesinden gelmeye başladık. Çorlu Belediye Başkanı’mız Ahmet Sarıkurt’tan söz aldık. 15 Kasım tarihinden sonraki bir süreçte, okul bahçemizin asfaltı atılacak. Kendilerine, şimdiden teşekkürlerimizi sunuyoruz.” diye konuştu.

Editör : Tuğberk Erdem
1280 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu