Fotoğraf Tutkunlarının Dikkatine! Çorlu’nun Renkleri 2020 Başladı
reklam
06 Ocak 2020
Fotoğraf Tutkunlarının Dikkatine! Çorlu’nun Renkleri 2020 Başladı

Fotoğraf Tutkunlarının Dikkatine! Çorlu’nun Renkleri 2020 Başladı

Orion Alışveriş Merkezi ve Pera Fotoğrafçılık tarafından düzenlenen Çorlu’nun Renkleri Ulusal Fotoğraf Yarışması, 20 Aralık Cuma günü başladı. 25 Mayıs 2020’ye kadar sürecek yarışma ile Çorlu, tüm Türkiye’ye en güzel şekilde tanıtılacak.

Orion Alışveriş Merkezi (AVM) ile Pera Fotoğrafçılık Kulübü işbirliğiyle geçtiğimiz Temmuz ayında gerçekleştirilen ve Türkiye çapında fotoğraf camiasında ses getiren Orion Fotoğraf Günleri’nin 2’ncisi, 2020 yılında yapılacak. 2’nci Orion Fotoğraf Günleri kapsamında, Çorlu’nun tanıtılması ve turizm potansiyelinin canlandırılması hedefiyle Çorlu’nun Renkleri Ulusal Fotoğraf Yarışması düzenleniyor.

BAŞVURULAR 20 ARALIK’TA BAŞLADI

Ulusal Fotoğraf Yarışması’na başvurular, 20 Aralık Cuma günü başladı. Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) desteğiyle yürütülecek yarışmaya tüm Türkiye’den amatör ve profesyonel fotoğrafçılar katılabilecek. Çorlu’nun kültürel çeşitliliğini, doğal güzelliklerini, tarihi ve kültürel değerlerini, kırsal ve sanayi yaşamını, sosyal ve ekonomik yaşamını fotoğraflarla belgelemek ve tanıtmak amacıyla düzenlenen yarışma ile geniş kitlelere ulaşılacak. Yarışma sonunda dereceye giren fotoğrafçılar ödüllendirilecek. Yarışma kapsamında çekilen fotoğraflardan dereceye girenler ve sergileme alanlar, 2’nci Orion Fotoğraf Günleri’nde sergilenecek.

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLECEK

Çorlu’nun Renkleri Fotoğraf Yarışması sonucunda 1’inci 5 bin TL, 2’nci 3 bin TL, 3’üncü 2 bin TL ödül kazanacak. Ayrıca Orion AVM Özel Ödülü’nü kazanan, mansiyon ve sergileme alan fotoğraflara da çeşitli tutarlarda ödüller verilecek.

25 MAYIS’A KADAR DEVAM EDECEK

Yarışmaya başvurular, sadece www.tfsfonayliyarismalar.org adresinden online olarak yapılabilecek. Dijital renkli kategoride düzenlenen yarışmaya Çorlu ilçe sınırları dâhilinde çekilmiş ve yarışma şartnamesine uyan fotoğraflarla 25 Mayıs 2020’ye kadar katılmak mümkün. Yarışma şartnamesi de www.tfsfonayliyarismalar.org adresinden görülebiliyor.
Editör : Tuğberk Erdem
1255 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu