Başkan Aytuğ Yılmaz, Genel Kurulda Tulum Çıkarttı
reklam
07 Mart 2020
Başkan Aytuğ Yılmaz, Genel Kurulda Tulum Çıkarttı

Başkan Aytuğ Yılmaz, Genel Kurulda Tulum Çıkarttı

Çorlu Nakliye ve Nakliye Komisyoncuları Derneği 8’inci Olağan Genel Kurul Toplantısı, 07 Mart 2020 Cumartesi günü gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen seçimli genel kurulda üyelerin tamamının oyunu alan Aytuğ Yılmaz, yeniden başkan seçildi.

Çorlu Nakliye ve Nakliye Komisyoncuları Derneği 8’inci Olağan Genel Kurul Toplantısı, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Batı Eğitim Salonu’nda gerçekleştirildi. 07 Mart 2020 Cumartesi günü saat 13.00’de gerçekleştirilen genel kurulda, seçime tek liste ile gidildi. Dernek üyelerinin oy birliği ile yeniden göreve seçilen mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Aytuğ Yılmaz, bir anlamda güven tazeledi. Kendi isteği ile yönetim kurulu başkanlığı görevini üstlenmediği dönem hariç girdiği bütün seçimlerden zafer ile ayrılarak 8’de 8 yapan Başkan Yılmaz, elde edilmesi zor bir başarının altına da imza atmış oldu.

3 YIL İÇİN 45 BİN TL’LİK BÜTÇE

Saygı duruşuna müteakiben okunan İstiklal Marşı’mız ile başlayan genel kurulda, gündem maddesi gereği Divan Kurulu’nun teşkiline geçildi. Verilen önerge üzerine; Divan Başkanlığı’na Ömer Faruk Tayyar, Başkan Yardımcılığı’na Lütfü Bal ve Kâtip Üyelik görevine Mehmet Erk, oy birliği ile seçildiler. Geçmiş döneme ait faaliyet raporunun slayt gösterisi eşliğinde sunumunun ardından, hazırlanan denetleme kurulu raporunun okunmasına geçildi. Okunan her iki rapor da oy birliği ile ibra edildi. 07 Mart tarihli 3 Yıllık Tahmini Bütçe Raporu’nun okunmasının ardından, bütçenin kabul oylamasına geçildi. 6 bin 480 TL’si muhasebe giderlerine, 28 bin 800 TL’si temizlik giderlerine, 5 bin TL’si çevre düzenleme giderlerine ve 4 bin 720 TL’si ise diğer giderlere ayrılmak üzere toplam 45 bin TL’lik tahmini bütçe, oy birliği ile kabul edildi.

BAŞKAN YILMAZ, TULUM ÇIKARTTI

Faaliyet raporu ile denetleme kurulu raporunun ibrası ve 3 yıllık tahmini bütçenin kabulünün ardından, yeni dönemde görev alacak olan yönetim kurulu üyelerinin belirlenmesine yönelik seçime geçildi. Tek liste ile gidilen seçimde oy birliği ile göreve getirilen kurul üyeleri, şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu (Asil): Aytuğ Yılmaz, Suat Eren, Ahmet Aytaç, İnanç Tevfik Korgönül ve Fatih Erlaf.

Yönetim Kurulu (Yedek): Mehmet Yetgin, Çift-At Nakliyat Ltd. Şti., Partner Lojistik Ltd. Şti. (Eser Açıkgöz), Hüseyin Kazoğlu ve Mehmet Sezer Sakınır.

Denetleme Kurulu (Asil): Mehmet Erk, Hasan Şakrak ve Bilgin Lojistik Ltd. Şti. (Nihat Karahasanoğlu)

Denetleme Kurulu (Yedek): Yağız Nakliyat Ltd. Şti., Mod Nakliyat Ltd. Şti. (Olcay Yalım), Zirve Nakliyat Ltd. Şti.

Disiplin Kurulu (Asil): Bülent Kaynar, Koçnak Nakliyat Ltd. Şti. (Bayram Akkan) ve Zaim Bay.

Disiplin Kurulu (Yedek): Horoz Lojistik Ltd. Şti., Anadolu Lojistik Ltd. Şti. ve Borusan Lojistik Ltd. Şti.

Çorlu Nakliye ve Nakliye Komisyoncuları Derneği’nin 8’inci Olağan Genel Kurul Toplantısı, dilek ve temenniler bölümünde söz alan dernek üyelerinin konuşmalarının ardından son buldu.

BERABERLİK MESAJI VERDİ

Çorlu Nakliye ve Nakliye Komisyoncuları Derneği’nin 8’inci Olağan Genel Kurul Toplantısı sonrasında üyelere hitaben kısa bir konuşma yapan ve yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı veren Yönetim Kurulu Başkanı Aytuğ Yılmaz, “Öncelikle, görev yaptığım süre içerisinde bizlerden desteklerini esirgemeyen ve yeni dönem için de bizlere tekrardan destek veren siz sevgili üyelerimize, teşekkürü bir borç bilirim. Yaptığımız çalışmalara ve gerçekleştirdiğimiz hizmetlere, bundan sonra da devam edeceğiz. Benim sizlerden bir tek isteğim var; bu birlik ve beraberliğin bozulmasına, asla izin vermeyin. Şu an için sorunmuş gibi gözüken ufak tefek olumsuzlukların hepsinin üstesinden, birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde kolaylıkla geleceğiz. Bizler dik durduğumuz sürece, birbirimize saygılı davrandığımız sürece ve hayat mücadelemize hukuk çerçevesi içerisinde devam ettiğimiz sürece, ne bizim aramıza farklı anlayışta kişiler girebilir ne de önümüzde aşamayacağımız engeller olur. Huzur biziz, başarı biziz, birlik ve beraberlik biziz. Sizler yeter ki buna inanın ve bir aile olduğumuzu unutmayın. Göreceksiniz ki bu sayede, her şey daha güzel olacak. Hepinize, tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Dernek üyeleri, genel kurul toplantısının yorgunluğunu, topluca katıldıkları birlik ve beraberlik yemeğinde attılar.
Editör : Tuğberk Erdem
1857 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu