İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara, Gıda Kolisi Yardımı
reklam
14 Nisan 2020
İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara, Gıda Kolisi Yardımı

İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara, Gıda Kolisi Yardımı

153 Ücretsiz Danışma Hattı üzerinden gelen talepleri değerlendirmeye başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, gıda kolisi yardımına başladı. Temel gıda malzemelerinden oluşan yardım kolileri, vatandaşlardan gelen müracaat sırasına göre dağıtılıyor.

Kurulduğu günden bu yana sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yeni tip Koronavirüs (COVID-19) salgını ile mücadele konusunda da örnek uygulamaları hayata geçirmeye devam ediyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik gıda yardımına başlandı.

Hizmet kapsamında Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından 153 Ücretsiz Danışma Hattı üzerinden gelen gıda yardımı talepleri, telefon aracılığıyla yapılan ön görüşmelerin ardından müracaat sırasına göre yerine getiriliyor. Yardım kapsamında temel gıda malzemelerinden oluşan koliler, ihtiyaç sahibi vatandaşların adreslerine teslim ediliyor.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan ve tüm dünya gibi Türkiye’nin de koronavirüs salgını ile mücadele ettiğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Sosyal belediyecilik anlayışının, en çok da bu gibi zamanlarda değeri ortaya çıkıyor. Biz Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, salgının ülkemizde ortaya çıktığı ilk günden beri önlemlerimizi alıyor ve ihtiyaç duyan vatandaşlarımızın yanında oluyoruz.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
989 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu