Pazar Yerinde, Koronavirüs’e Karşı Güvenlik Paketi Dağıtımı
reklam
14 Nisan 2020
Pazar Yerinde, Koronavirüs’e Karşı Güvenlik Paketi Dağıtımı

Pazar Yerinde, Koronavirüs’e Karşı Güvenlik Paketi Dağıtımı

Koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında çalışmalarını sürdüren Ergene Belediyesi, Pınarbaşı Mahallesi ve Sağlık Mahallesi’nde kurulan semt pazarlarında maske, eldiven, dezenfektan ve bilgi broşürlerinden oluşan 4’lü güvenlik paketi dağıttı.

Dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görülen Koronavirüse karşı önlemler almaya devam eden Ergene Belediyesi, Yeşiltepe Mahallesi ve Velimeşe Mahallesi’nde kurulan semt pazarlarında olduğu gibi, Pınarbaşı Mahallesi ve Sağlık Mahallesi’nde kurulan semt pazarlarında da maske, eldiven, dezenfektan ve virüse karşı alınacak tedbirler hakkında hazırlanan bilgi broşürlerinden oluşan 4’lü güvenlik paketi dağıttı.

Sağlık Mahallesi’nde gerçekleşen dağıtıma, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de katıldı. Pazarcı esnafının maskesiz ve eldivensiz satış yapmamaları konusunda uyarılarda bulunan Başkan Yüksel, “Ergene Belediyesi olarak, ilçe genelinde önlemler almaya devam ediyoruz. Camilerde, parklarda, okullarda, otobüs duraklarında, çöp konteynerlerimiz ile cadde ve sokaklarımızdaki dezenfekte çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor. Koronavirüs ile mücadelede vatandaşlarımızın, Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan kurallara ve kişisel hijyene dikkat etmesi gerekiyor. Bizler de vatandaşlarımızın sağlığını önemseyerek bu dönemde en çok ihtiyaç duyulan maske, eldiven ve dezenfektan dağıtıyoruz. Virüse karşı tedbir almaları gerektiğini belirterek, kendilerini bilinçlendiriyoruz.” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
999 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu